Vetovihje: Shaktar Donetsk – Sevilla 28.4.2016

Yllättäjäjoukkue Shaktar Donetsk kohtaa Sevillan Eurooppa-liigan välierissä kotonaan Arena Lvivillä. Me näemme espanjalaisten painavan kertoimissa liiaksi.

BW eSports FI €100 welcome

Välieristä se seuratumpi lienee Villarrealin ja Liverpoolin välinen tuplataisto – eikä vähiten siksi, että kumpikin niistä vaikuttaa kovemmalta kuin tämä kaksikko. Tänne asti Shaktar ja Sevilla ovat kuitenkin edenneet, joten monia asioita nekin ovat tehneet oikein.

Shaktar on tällä hetkellä kakkosena Ukrainan pääsarjassa. Eurooppa-liigan pudotuspeleissä se on pudottanut Schalke 04:n, Anderlechtin ja Sporting Bragan. Nyt vastassa on kuitenkin kovin haaste tähän mennessä. Jatkopaikkaa povataan nimittäin Sevillalle, jolle tarjolla on kerroin 1,50. Ukrainalaisten vastaava on 2,80.

Sevillalla on ollut hankala kausi La Ligassa. Tällä hetkellä sijoitus on seitsemäs, mutta eurokentillä on sujunut paremmin. Tieltä on sysätty syrjään niin Molde, Basel kuin Athletic Bilbaokin. Viimeksi mainitun nujertaminen edellytti kuitenkin pilkkukisaa.

Isänniltä ovat sivussa Fred ja Azevedo – vierailta Rami, Trémoulinas, Reyes ja Vitolo.

Sevilla umpisurkea vieraissa

Kertoimenlaatijat ovat asettaneet avausosassa Shaktar Donetskin niukaksi suosikiksi. Tätä ei tarvitse ihmetellä, sillä Sevilla on kovan tason joukkue. Mutta yksi ongelma silläkin on: vieraspelit.

Espanjan liigassa joukkue on sarjataulukon ylemmän puoliskon sijoituksestaan huolimatta ainoa laatuaan sikäli, että se ei ole voittanut yhtäkään vierasottelua koko kaudella! Cupeissa on mennyt paremmin, mutta kokonaisuutena matkapelit eivät kerta kaikkiaan suju.

Ja kaikki tietävät, että Ukrainassa olosuhteet ovat erikoiset.

Shaktaria on mielestämme aliarvioitu. Joukkue on näyttänyt kyntensä Euroopassa, missä joukkue on pärjännyt hyvin maan itärajan rauhattomuuksista ja ”kotiedun puutteesta” huolimatta. Meille maistuukin hyvin Shaktar Donetsk +0 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,83.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

* Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielistä sivustoa!

Vetovihje: Shaktar Donetsk +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Bet1234  (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 28.4. klo 22.05
TV / stream:  Nelonen Pro 1