Vetovihje: Dallas – St. Louis 29.4.2016

Dallas Stars ja St. Louis Blues avaavat ottelusarjansa NHL:n toisella playoff-kierroksella ensin mainitun kotikaukalossa.

BW eSports FI €100 welcome

Niin Dallas kuin St. Louiskin säväyttivät otteillaan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Dallas kaatoi Minnesotan ilman isompia ongelmia. Toki voitot olivat ”vain” 4-2, mutta tasoero oli ilmeinen jo alusta asti. Starsin vahvuus hyökkäyspelissä kävi selväksi. Dallas päästi kuitenkin omiin hiukan liikaa osumia.

St. Louisin ja Chicagon ottelusarja venyi aina seitsemänteen otteluun asti sen jälkeen, kun Blues menetti 3-1-johtonsa. Ottelusarja oli avauskierroksen ehkä viihdyttävin, eikä Bluesille voi kuin nostaa hattua. Blackhawksin nujertaminen säväyttää aina ja voi kieliä siitä, että St. Louis etenee vielä pitkälle.

Molemmat osaavat hyökätä

Moni tämän kevään pudotuspeleissä menestynyt joukkue näyttäisi nojaavan nimenomaan erinomaiseen hyökkäyspeliin. Omissa silmissämme Dallas Stars ja St. Louis Blues lukeutuvat juuri näihin joukkueisiin.

Tämä lupailee ennalta runsasmaalisia otteluita. Varsinkin avauskohtaamisessa odotamme joukkueilta iloista hyökkäyspeliä tarkan kyttäilyn ja peruuttelun sijaan.

Isänniltä on Tyler Seguin sivussa, kun taas Jason Spezzan tilanne on epävarma henkilökohtaisista syistä. Vieraiden leiristä ei ole raportoitu sen kummemmin poissaoloista.

Unibet tarjoaa yli viidestä maalista kertoimen 1,94, johon tartumme. Panos palautuu tasan viidellä osumalla.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  Yli 5 maalia ottelussa, varsinaisella peliajalla (asian handicap)
Kerroin:  1,94
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Lauantain vastainen yö klo 03.00
TV / stream:    Viasat Hockey