Vetovihje: Arsenal – Norwich 30.4.2016

Mestarien liigan paikkaa jahtaava Arsenal kohtaa putoamisvaarassa olevan Norwichin Valioliigan iltapelissä lauantaina. Voitto siis kiinnostaisi Emirates Stadiumilla molempia.

BW eSports FI €100 welcome

Hyödynnä markkinoiden muhkein bonus: ComeOn antaa uusille asiakkailleen 300 euron bonuksen. Lunasta se tästä!

Vaikka kautta on vielä jäljellä, Arsenalille putoaminen mestaruustaistosta ja Mestarien liigasta tuntuu katkeralta jo nyt. Kolmossijan niittaaminen Valioliigan lopputaulukossa olisi kuitenkin kelpo saavutus – mikä tahansa muu olisi pettymys. Nyt pisteitä on 64, aivan kuten kolmossijaa hallussaan pitävällä Manchester Cityllä. Vain maaliero on heikompi.

Norwichin tilanne on hankalampi. Joukkue jumittaa kolmanneksi viimeisenä putoajan paikalla, ja kuivilta joukkueen erottaa seitsemän miinusmaalia. Kilpailu säilymisestä käy äärimmäisen kiivaana Valioliigan kellariosastossa. Norwichin kannalta näkymät ovat kuitenkin heikot joukkueen hävittyä Sunderlandille ja Crystal Palacelle.

Arsenalin miehistö on koko lailla ehjä, vaikka loukkaantumisia on ollut kosolti läpi kauden. Nyt sivussa ovat vain Alex Oxlade-Chamberlain ja Santi Cazorla, joka kuitenkin lähestyy pelikuntoa. Vierailta ovat ulkona Andre Wisdom ja Timm Klose.

Hyökkäyspään huolia

Norwich hävisi viimeksi Sunderlandille 0-3, joten ehkä Arsenalin voisi olettaa pystyvän samaan..?

Tai sitten ei, koska pelinkuva lienee täysin toinen. Norwich peruuttelee hyvin todennäköisesti bussia koko porukallaan ja varmistelee tasuria alkuvihellyksestä lähtien.

Arsenal puolestaan ei ole saanut hyökkäyspeliään käyntiin, mikä pitänee maalilukemat matalina. Oliver Giroud on täysin jäässä, eikä maalinteko onnistu. Gunnersin puolustaminen sen sijaan sujuu, sillä nolla on pysynyt kahdesti peräkkäin – 2-0-voitossa West Bromwichistä ja maalittomassa tasurissa Sunderlandin kanssa. Nyt vastus on samaa luokkaa.

Arsenal on alittanut 2,5 maalin rajan nyt kolmesti perätysten ja Norwich neljästi kuudessa viime ottelussa. Me valitsemmekin pelikupongille alle 3,0 maalia (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 2,14, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Alle 3,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,14
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Lauantai 30.4. klo 19.30
TV / stream:   MTV Sport 2