Vetovihje: West Bromwich – West Ham 30.4.2016

Ilman motivaatiota pelaava West Bromwich isännöi West Hamiä, jolla riittää vielä tavoiteltavaa. Vierailija kerääkin luottoa The Hawthornsilla.

BW eSports FI €100 welcome

West Bromwichin esitykset ovat olleet sanalla sanoen toivottomia viime viikkoina sen jälkeen, kun joukkue varmisti sarjapaikkansa. Viimeksi Tottenhamin vieraana mukaan heltisi kuitenkin 1-1-tasapeli. Kuuden edellisen ottelun saldo on nyt 0-2-4.

West Ham paistattelee taulukossa 15 pistettä ylempänä ja taistelee europaikasta. Kuudes sija saattaa riittää tavoitteen täyttymiseen riippuen FA-cupin finaalista, mutta viitossijalle ManUunkaan ei ole matkaa kuin kolme pinnaa. Liverpool ja Southampton toki huohottavat niskaan.

Isänniltä on pari pelaajaa sivussa, kun taas West Hamillä on paras mahdollinen kokoonpano.

Vire, tasoero ja motivaatio

West Ham on kerännyt viime aikoina paljon tasureita, mutta pelin laatu on pysynyt korkeana rankasta ohjelmasta huolimatta. Edelliset 13 ottelua ovat tuottaneet vain yhden tappion, ja sekin tuli FA-cupissa. Viimeksi Watford kaatui kotona 3-0, mikä palautti Hammersin voittokantaan.

Myös WBA:n ohjelma on ollut epäkiitollinen, mutta neljä tappiota kuudessa viime ottelussa kertoo kaiken.

Tasoero, vire ja motivaatio siis puoltavat vierasvoittoa. West Ham pärjää sitä paitsi hyvin vieraskentällä ja on kaiken kaikkiaan säväyttänyt tällä kaudella. Betssonin suorasta kakkosesta saatava tuplakerroin siis maistuu meille.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, West Ham voittaa
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 30.4. klo 17.00
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa