Vetovihje: Manchester United – Leicester 1.5.2016

Leicester Cityllä on mahdollisuus varmistaa Valioliigan mestaruus sunnuntai-iltapäivästä. Jos Manchester United kaatuu vieraissa, ykkössijaa ei riistä yllättäjäjoukkueelta enää kukaan.

BW eSports FI €100 welcome

Leicester Cityn satumainen kausi saattaa saavuttaa huippukohtansa tänään, kun joukkue vierailee Old Traffordilla, joka tunnetaan perinteisesti ”Unelmien teatterina”. Kautta on jäljellä kolme ottelua, ja eroa kakkoseen Tottenhamiin on seitsemän pinnaa.

Voitolla Leicester siis niittaisi historiansa ensimmäisen Valioliiga-mestaruuden, mikä olisi pienten resurssien seuralta upea suoritus ja koko jalkapallomaailman tämän kauden ehkä kovin yllätys.

Toisaalta ottelu ei ole täysin merkityksetön ManUllekaan. FA-cupin takia joukkue on otteluohjelmassa yhden pelin verran jäljessä. Voitto tänään nostaisi Unitedin kahden pisteen päähän nelossijasta, joka tietäisi Mestarien liigan karsintapaikkaa.

Molemmat puolustusvetoisia joukkueita

Joukkueen ja sen pelitavan rakentaminen alakerrasta käsin on usein avain menestykseen. Tässä Leicester City on onnistunut erinomaisesti tällä kaudella. Mausteena on pari yksilötaidoiltaan erittäin taidokasta pelaajaa kuten Jamie Vardy ja Riyad Mahrez. Omiin on mennyt vain 33 maalia 35 ottelussa, mitä pitävämmin on puolustanut vain tämänpäiväinen vastustaja ManU, jolla on päästettyjä 30.

Myös United nojaa puolustuspeliinsä, mutta heidän tapauksessaan myös hyökkäyspeli on kehnoa. Tehtyjä maaleja on vain 42 kappaletta 34 ottelussa. Hyvä puolustaminen, matala riskitaso ja liigan paras maalivahti auttavat kuitenkin pitkälle.

Tästä ottelusta sivussa ovat Bastian Schweinsteiger, Adnan Januzaj ja ehkä myös Phil Jones. Vierailta ulkona on Jamie Vardy, joka lusii pelikieltoaan. Matthew Jamesin tilanne on epävarma.

Edessä lienee tiukka vääntö, jossa ei haluta ottaa riskejä. Siksi valitsemme kohteen ”toinen joukkueista EI tee maaleja”. ComeOn antaa kohteelle kertoimen 1,80. ManUlla peli on osunut viidellä viime kerralla, Leicesterillä kuudesti seitsemässä viime liigapelissä.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jättibonus – 300 euroa!

Vetovihje:  Toinen joukkueista EI tee maaleja
Kerroin:  1,80
Peliyhtiö:  ComeOn! (300 euroa)
Kohde sulkeutuu:  Sunnuntai 1.5. klo 16.00
TV / stream:   MTV Sport 1