Vetovihje: Southampton – Manchester City 1.5.2016

Siitä ei liene epäilystäkään, onko Manchester City joukkueena vahvempi kuin Southampton. Kertoimienlaatijoiden mielestä asetelma ei ole kuitenkaan yhtä selvä.

BW eSports FI €100 welcome

Vedonlyönnin kertoimet hiukan ihmetyttävät Southamptonin ja Manchester Cityn välisessä vappupäivän Valioliiga-ottelussa. Käynnissä on 36. kierros, ja matsi on käytännössä merkityksetön isännille, koska mahdollisuudet eurokentille ovat käytännössä olemattomat.

Vierailija Manchester Citylle ottelun merkitys on selvästi isompi. Toki viikolla on edessä tärkeä Mestarien liigan välieräreissu Real Madridin luokese, mutta tähän kamppailuun pitäisi riittää paukkuja – ovathan panoksena pelit ensi kauden Mestarien liigassa. Pahimmillaan City ei enää turnaukseen syksyllä osallistuisi.

Ennalta City on selvästi isäntiä vahvempi. Toki David Silva ja Yaya Toure ovat sivussa, mutta joukkueessa riittää leveyttä ja päteviä korvaajia.

Tähdet takaisin avauksessa?

Southamptonilla on voitto alla kuten Citylläkin. Villa taipui kotonaan 2-4-lukemin, ja City rökitti Stoken 4-0.

Aston Villa -voitossa hyökkäyspään tähdet Graziano Pelle ja Sadio Mane eivät olleet Sotonin avauksessa mukana, ja kysymys kuuluukin, ovatko he tänään. Todennäköisesti Ronald Koeman kuitenkin jatkaa samoilla. Charlie Austin ja Flordin Gordin ovat sivussa, mutta tämä ei ole kummoinen takaisku.

Syksyn keskinäinen päättyi Cityn 3-1-voittoon. Cityllä on itse asiassa alla neljä perättäistä voittoa Southamptonista ja näistä maaliero 12-2. Se kertoo voimasuhteista omaa kieltään.

Siksi 2,70 vierasvoitosta ei ole huono tarjous. Me tyydymme kuitenkin varmistelemaan, joten pelivalintamme on Manchester City +0.0 (draw no bet) Bet1234:n kertoimella 2,08.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

* Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.

Vetovihje:  Manchester City +0.0 (asian handicap)
Kerroin:  2,08
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Sunnuntai 1.5. klo 18.30
TV / stream:   MTV Sport 1