Vetovihje: Chelsea – Tottenham 2.5.2016

Kovatasoisen kaksikon derby odottelee Valioliigan maanantai-illassa, kun Chelsea toivottaa vieraisille vielä mestaruutta tavoittelevan Tottenham. Tasapeli tuskin kiinnostaa kumpaakaan.

BW eSports FI €100 welcome

Lataa pelikassa täyteen: Bonusoppaastamme löydät pelisivustojen parhaat tarjoukset!

Derby on aina derby, mutta toki jännitteitä lisää sekin, kun ottelulla on isompi merkitys loppusijoitusten kannalta.

Hallitseva mestari Chelsea on ollut iso pettymys tällä kaudella ja sijoittuu lopputaulukossa keskikastiin. Nyt kymmenentenä saumoja nousta europaikoille ei enää ole. Tähtisikermä ei kerää juuri päänsilityksiä faneilta saldollaan 12-11-11.

Tottenhamilla on vielä mahdollisuus kuroa eroa kiinni kärki-Leicesteriin, joka jäi tasapeliin Manchester Unitedin vieraana. Nyt eroa on kahdeksan pistettä, kun Spursillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Tämän illan jälkeen kierroksia on jäljellä enää kaksi.

Tähtäimessä täysi pistepotti

Tasapeli tuskin kiinnostaa kumpaakaan, sillä Chelsea haluaa pelata paikallisottelusta kannattajilleen voiton. Tottenham sen sijaan tarvitsee ehdottomasti täyden pistepotin, mikäli haluaa pitää vielä mestaruushaaveet elossa.

Jos tilanne on siis esimerkiksi 1-1 toisella puoliajalla, riskejä ei todennäköisesti kaihdeta. Maali haetaan vaikka väkisin.

Chelsealla on ollut vaikeuksia tasokkaampia joukkueita vastaan. Viime viikolla esitys oli loistava hyökkäyssuuntaan, kun Bournemouth taipui kotonaan 1-4-lukemin. Chelsean viime otteluista 10/13 on tuottanut yli 2,5 maalia. Tottenhamin saldo on 8/12. Nyt isänniltä on vieläpä ykkösveskari Thibaut Courtois sivussa, eikä korvaaja Asmir Begovic ole samaa tasoa.

Valitaan kupongille siis yli 2,5 maalia Betssonin kertoimella 1,75.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 1,75
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 2.5. klo 22.00
TV:  MTV Sport 1