Vetovihje: Bayern München – Atlético Madrid 3.5.2016

Ensimmäinen Mestarien liigan finaalitiketti lyödään tänään joko Bayern Münchenin tai Atlético Madridin kouraan. Avausosan tulos lupailee avointa kakkostaistoa.

BW eSports FI €100 welcome

Lataa pelikassa täyteen: Bonusoppaastamme löydät pelisivustojen parhaat tarjoukset!

Avausosa Madridin Vicente Calderónilla päättyi isännille 1-0 Sáulin vastattua ainoasta osumasta jo 11. peliminuutilla. Bayern München heilutti tahtipuikkoa tämän jälkeen, mutta kotijoukkueen tiivis puolustus piti pintansa. Näin etu on espanjalaisilla.

Atlético onkin suosikki menemään jatkoon (2,20-1,73), mutta kotonaan Bayern on äärimmäisen kova. Edellisiä pudotuspelivastuksia, Juventusta ja Benficaa vastaan nimenomaan kotiottelut ovat auttaneet saksalaiset jatkoon. Lohkovaiheessakin esimerkiksi Arsenal voitti kotiottelunsa 2-0, mutta Bayern omansa peräti 5-0-lukemin.

Atlético on pärjännyt tiiviin puolustamisen turvin. Nolla on pysynyt neljä kertaa viidessä pudotuspelien ottelussa, kun esimerkiksi Barcelona kaatui 2-0.

Bayernin terveystilanne on muuttumaton. Atlético saa takaisin Diego Godínin, joka on yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista.

Bayern tarvitsee maaleja

Kun Atlético Madrid on ottelun toinen osapuoli, ylipeli houkuttelee harvoin. Alla on nyt neljä perättäistä 1-0-voittoa, ja ennen niitäkin tuli nollia. Puolustuspeli on uskomattomalla tasolla.

Mutta Bayern München vieraissa on ehkä maailman hankalin kuviteltavissa oleva ottelu – siis vähän kuin Barcelona Camp Noulla. Siellä Barca voittikin Atléticon Mestarien liigan ottelussa 2-1.

Kertoimenlaatijat povaavat niukkamaalista koitosta. Viimeksi vierasmaaleja ei nähty, joten nyt Bayern on takaa-ajoasemassa avausvihellyksestä lähtien. Toisaalta jos vierailija iskee maalin, tämä avaa peliä entistä enemmän, koska Bayernin on tehtävä kolme maalia jatkoon edetäkseen.

Me uimmekin vastavirtaan ja otamme lapulle yli 2,25 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,88. Puolet panoksesta palautuu, jos maaleja tulee kaksi.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta 300 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,25 maalia
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: Bet1234 (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 3.5. klo 21.45
TV:  Yle TV2