Vetovihje: Real Madrid – Manchester City 4.5.2016

Real Madrid isännöi Manchester Cityä suosikkina Mestarien liigan toisessa välierässä Santiago Bernabéulla. Onko yllätykselle minkäänlaisia aineksia?

BW eSports FI €100 welcome

Avausosa päättyi Etihad Stadiumilla 0-0. Real Madrid säväytti nollaamalla käytännössä totaalisesti isäntien hyökkäysyritykset ja hätyytteli itse aika ajoin Cityn puolustusta. Espanjalaisten otteissa näkyi kuitenkin Cristiano Ronaldon poissaolo.

Citylle tulos oli kuitenkin ihan ok-luokkaa, koska vierasmaali jäi tekemättä. Tänään vierailija olisikin vahvoilla verkkoja edes kerran heiluttaessaan.

Real Madrid ei petä

Me pidämme tämänkertaisesta kotivoiton kertoimesta.

Omissa papereissamme Real Madrid on aavistuksen tasokkaampi kuin Manchester City, joka pettää odotukset useammin suosikkinakin. Tämä on nähty Valioliigassakin tällä kaudella.

Nyt Real Madrid saa vieläpä Cristiano Ronaldon takaisin mukaan. Karim Benzema on sivussa, mutta silti saldo jää plusmerkkiseksi. Vieraiden keskikentältä on tärkeä David Silva sivussa.

Real Madrid vire on kova, ja etenkin kotona napsuu voittoja toisensa jälkeen. Zinedine Zidane on saanut joukkueen pelin kulkemaan erinomaisesti. Tähdet, kuten Ronaldo, saavat aiempaa enemmän vapauksia ja ovat osanneet hyödyntäneet edun.

Real Madrid on voittanut Santiago Bernabéulla seitsemän ottelua peräkkäin – ja kaikki vähintään kahden maalin erolla (vastassa muun muassa Roma, Sevilla ja Wolfsburg). Cityllä on ollut ongelmia reissupeleissä.

Pelivalintamme on Real Madrid -1,0 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,82.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

* Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä sivuja.

Vetovihje: Real Madrid -1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,82
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 4.5. klo 21.45
TV / stream: Viasat Sport