Vetovihje: Liverpool – Villarreal 5.5.2016

Kakkososassa maaleja luvassa?

Mestarien liigan finaalipari on selvillä, ja tänään poimitaan esiin kaksi Eurooppa-liigan finalistia. Oma vihjeemme tulee Liverpoolin ja Villarrealin välisestä kakkoskohtaamisesta.

BW eSports FI €100 welcome

Avausosa venyi aina 92. minuutille asti, ennen kuin Villarreal onnistui rikkomaan nollan. Liverpool oli siis lähellä nollata vastustajan, mutta kotijoukkue sai lopulta haluamansa. Muuten avausottelu oli tasainen vääntö, jossa Villarreal piti kuitenkin palloa enemmän hallussaan.

Suosikin rooli joka tapauksessa vaihtoi puolta espanjalaisten pidettyä nollan. Tasapeli tänään riittäisi siis Villarrealille jatkopaikkaan. Kertoimet joukkueen jatkoonpääsyn puolesta näyttävät lukemia 2,40-1,65.

Liverpool kuitenkin onnistui kääntämään tappioaseman Borussia Dortmundia vastaan voitokseen puolivälierissä. Siitä joukkue ammentaa yllätysasennetta tähän iltaan.

Liverpoolilta sivussa ovat tänään Jordan Henderson, Divock Origi ja Emre Can. Mamadou Sakho on sivussa jäätyään kiinni kielletyistä aineista. Vierailta ottelun jättävät väliin Eric Bailly ja Leo Baptistao.

Vierasmaalilla iso merkitys

Uskomme kakkoskohtaamisessa nähtävän avoimempaa ja viihdyttävämpää peliä kuin avauksessa.

Liverpool hyökkäsi kakkospelissä Dortmundia vastaan täydeläl höyryllä, mikä tuotti lopputulokseksi 4-3. Hyökkäyspeli sujui, ja verkko soi tämän tästä.

Nyt Liverpool on jälleen saman tilanteen edessä. Jos Villarreal onnistuu maalinteossa – mihin joukkue saattaa ilman muuta kyetä aavistuksen isäntiä tasokkaampana joukkueena -, pitää isäntien onnistua ainakin kolmesti. Vierasmaali painaa paljon.

Isäntien edellisistä otteluista 6/7 on tuottanut yli 2,5 maalia. Vieraiden vastaava saldo on 6/10. Siksi pelivalintamme on Pinnaclen yli 2,25 kertoimella 1,86. Puolet panoksesta palautuu tasan kahdella maalilla.

Avaa pelitili Pinnaclelle tästä ja hyödynnä huippukerroin!

Vetovihje: Yli 2,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,86
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Torstai 5.5. klo 22.05
TV/stream:  Nelonen Pro 2, Ruutu-palvelu