Vetovihje: Liverpool – Watford 8.5.2016

Liverpool on kääntänyt katseensa jo tulevaan Eurooppa-liigan loppuotteluun, mikä tarjoaa Watfordille loistavan sauman yllätykseen sunnuntaina.

BW eSports FI €100 welcome

Liverpoolin mahdollisuudet nousta Valioliigan europaikoille ovat käytännössä menneet. Toivo lepääkin pitkälti Eurooppa-liigan mestaruuden varassa. Finaalissa vastaan asettuu espanjalainen Sevilla puolentoista viikon kuluttua.

Poolin loppukevään ohjelma on kuitenkin äärimmäisen tiivis, sillä ennen finaalia pitäisi pelata vielä kolme Valioliiga-ottelua pois alta. Tärkeysjärjestyksessä sarjapeli jäävät ilman muuta eurofinaalin jalkoihin.

Watford tulee sijoittumaan Valioliigan lopputaulukossa keskikastiin, mikä oli tiedossa jo hyvän aikaa sitten. Europaikoille joukkueella ei ole asiaa, mutta toisaalta putoaminenkaan ei uhkaa. Tätä voidaan pitää kelpo suorituksena joukkuelta, joka on operoinut kapealla materiaalilla ja silti pystynyt pitämään yllä kelvollista pelin tasoa.

Watford tasoituksella

Vedonlyönnin kannalta ottelusta saattaa löytyä pienimuotoinen yllätyssauma. Liverpool kierrättää varmasti pelaajistoaan useilla pelipaikoilla. Voitokkaasta Villarreal-taistosta ei ole kuin kolme päivää, joten lepuutuksia lienee luvassa avauksessa olleille. Ja kuten sanottua, tähtäin on Eurooppa-liigan finaalissa. Liverpoolin poissaolijoiden listalla on nimiä kuten Mamadou Sakho, Jordan Henderson ja Divock Origi.

Watford on kadottanut asennettaan sarjasopimuksensa uusittuaan, mutta viimeksi tuli silti 3-2-voitto Aston Villasta. Varsinkin vastahyökkäyspeli toimii, ja varamiehistä Liverpoolia vastaan yllätys on hyvinkin mahdollinen.

Markkina on painanut Liverpoolin kertoimen liian alas, joten me tartumme kiinni Watfordiin tasoituskohteessa. Watford +1,25 maalia (asian handicap) poimitaan kupongille Bet1234:n kertoimella 1,83. Kerroin on kirjoitushetkellä markkinoiden paras.

Avaa pelitili Bet1234:lle tästä ja lunasta 100 euron bonus!

* Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.

Vetovihje: Watford +1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 8.5. klo 18.00
TV/stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa