Vetovihje: Suomi – USA 9.5.2016

Veikkaus ei pärjää kerroinvertailussa

Kahdella voitolla MM-turnauksen avannut Suomi kohtaa maanantai-iltana Yhdysvallat. Leijonien kertoimeen kannattaa vielä tarttua.

BW eSports FI €100 welcome

Venäjällä pelattavat jääkiekon MM-kisat jatkuvat kiivaalla tahdilla. Suomi jatkaa urakkaansa maanantaina B-lohkossa kohtaamalla USA:n.

Suomi viiletti osin tutkakuvan ulkopuolella ennen turnauksen alkua, koska kaikki puhuivat Kanadasta ja Venäjästä. Moni tuppaa kuitenkin unohtamaan – jopa suomalaiset itse -, että Leijonat on tätä nykyä kestomenestyjä.

Joukkue on vieläpä tehnyt turnauksen toistaiseksi upeimman maalin, josta vastasi – kuinkas ollakaan – Patrik Laine. Leijonien peli kulkee tällä hetkellä kuin rasvattu, minkä USA sai tuta jo ennen kisoja Helsingissä otellussa harjoitusmaaottelussa. Sen Suomi voitti 3-2.

USA:lla vaikeuksia

Yhdysvallat ei ole vakuuttanut kahdessa avausottelussaan. Valko-Venäjä kaatui toki viimeksi 6-3, mutta sitä ennen Kanada oli parempi maalein 5-1. Jenkkien otteet ovat kielineet siitä, että yhteispeli ontuu, ja varsinkin vahvempia maita vastaan on luvassa vaikeuksia.

Suomi kaatoi avauksessaan Valko-Venäjän 6-2 ja eilen Saksan 5-1. Lyhyestä levosta huolimatta uskallamme luottaa Leijoniin tänäänkin, ja tartumme William Hillin kertoimeen 1,60. Vertailun vuoksi esimerkiksi Veikkauksen kerroin on vain 1,46.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, Suomi voittaa
Kerroin:  1,60
Peliyhtiö:  William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Maanantai 9.5. klo 20.15
TV / stream:   MTV3, MTV Sport 1, MTV Katsomo