Vetovihje: West Ham – Manchester United 10.5.2016

West Ham pelaa viimeisen ottelunsa Boleyn Groundilla, ja vieraisille saapuu Manchester United. Pisteet tulisivat molemmille tarpeeseen.

BW eSports FI €100 welcome

West Ham on pelannut peräti 112 vuotta Boleyn Groundilla, mutta tänään joukkue esiintyy areenalla viimeistä kertaa. Lisäksi potissa ovat äärimmäisen tärkeät pisteet – europaikoista nimittäin taistellaan.

Manchester United lähtee otteluun vieraanakin suosikkina ja nousisi voitolla ohi paikalliskilpailija Citystä nelossijalle ja Mestarien liigan karsintaan. Nyt sijoitus on viides. West Ham on seiskasijalla, mutta Eurooppa-liigaan yltäminen edellyttäisi vähintään kuutossijaa.

Ylipeli kupongille

Me odotamme ottelusta runsasmaalista. ManU pelaa usein tiukkoja ja vähämaalisia otteluista, kuten viimeksi Norwichia vastaan (0-1-vierasvoitto).

Voitto kiinnostaa molempia, joten tasapeliä vältellään. Jos tilanne on esimerkiksi 1-1 toisella puoliajalla, pelissä saattaa alkaa tapahtua. Toiseksi Hammers haluaa päättää Boleyn Ground -aikakauden voitolla.

ManUlta ovat sivussa Anthony Martial ja Marouane Fellaini. Isäntien veskari Adrián on kysymysmerkki.

West Ham hävisi viimeksi 1-4-lukemin Swansealle. Tekopaikkoja kyllä luotiin, mutta hyökkäyspeli haki uomiaan ja toisaalta puolustus vuoti pahasti. Ottelu oli jo kahdeksas peräkkäinen yli 2,5 maalin vääntö, mihin pitkälti perustamme illan pelivalintamme.

Yli 2,5 maalia pelataan Pinnaclelle kertoimella 2,01, joka on markkinoiden ylivoimaisesti paras.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 2,01
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Tiistai 10.5. klo 21.45
TV / stream:  MTV Sport 2