Vetovihje: Sunderland – Everton 11.5.2016

Sunderland voi varmistaa sarjapaikkansa tänään, kun motivaationsa menettänyt Everton vierailee Stadium of Lightilla.

BW eSports FI €100 welcome

Sunderland näyttäisi uusivan sarjasopimuksensa kaikista vaikeuksista huolimatta. Kun otteluita on jäljellä kaksi, Newcastle on pisteen verran perässä putoajan paikalla. Voitto tänään pitäisi siis Sunderlandin saletisti kuivilla lopputaulukossa.

Pari kuukautta sitten tilanne näytti paljon pahemmalta, mutta nyt joukkue on hävinnyt vain yhden yhdeksästä viime ottelustaan – ja senkin mestari Leicesterille. Voittoja on kaksi ja tasapelejä kuusi. Tasureita on siis paljon, mutta häntäpään joukkueelta suoritus on silti kova.

Evertonin kannalta kausi on ollut pettymys. Joukkueen piti taistella europaikoista, mutta nyt sijoitus on kahdestoista. Cupeissakaan ei irronnut titteleitä, ja ihme on, mikäli espanjalaisvalmentaja Roberto Martínez saa pitää työnsä vielä kesän yli.

Ykköstä lapulle

On silmiinpistävää, miten Everton on lyhistynyt kasaan kauden edetessä loppua kohti. Viimeksi tuli 1-3-tappio Leicesterille, ja koko ryhmä vaikutti todella vetelältä ja epämotivoituneelta.

Tämä sopii Sunderlandille, jolta ei asennetta puutu. Ja kuten tiedetään, tässä vaiheessa kautta motivaatio merkitsee yleensä enemmän, vaikka Everton olisikin sinänsä tasokkaampi joukkue.

Viimeksi Sunderland käänsi kotona 1-2-tappioaseman 3-2-voitoksi Chelseaa vastaan. Esitys oli todella kova parista takaiskusta huolimatta ja osoitti nimenomaan asenteen merkityksen.

Myös terveystilanne puhuu isäntien puolesta. Lamine Konen tilanne on epävarma, mutta muuten kaikki näyttää hyvältä. Vieraiden sairastuvalla on ollut täyttä jo pitemmän aikaa. Varsinkin topparikapteeni Phil Jagielkan poissaolo on paha takaisku.

Sunderland on hävinnyt siis vain yhden yhdeksästä edellisestään, Everton voittanut vain yhden kymmenestä edellisestään. Pelivalintamme on siis itsestään selvästi kotivoitto Betssonin kertoimella 1,90, joka on markkinoiden paras.

Avaa tästä pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Sunderland voittaa
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 11. 5. klo 21.45
TV / stream:  MTV Max