Vetovihje: Derby – Hull 14.5.2016

Derby County ja Hull City – Championshipin lopputaulukon nelonen ja vitonen. Nyt molemmat taistelevat paikasta Valioliiga-karsintojen finaaliin. Me luotamme otteluparin avausvääntössä isäntiin.

BW eSports FI €100 welcome

Tämä kaksikko oli odotetusti kärkisijoilla, mutta sekä Derby että Hull olisi voinut olla suorien nousijoiden paikallakin. Molemmissa joukkueissa on laatupelaajia ja ominaisuuksia, joita nousijalta vaaditaan. Playoffin kautta kumpikin saa kuitenkin vielä toisen mahdollisuuden näyttää kyntensä.

Derbylle suoran nousun kannalta kohtalokkaaksi koitui helmikuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin ulottunut heikko jakso. Nyt joukkue on kolmanneksi kovin suosikki neljästä etenemään jatkoon, mutta erot ovat pieniä.

Ykkönen on Brighton. Sen jälkeen tulee Hull, joka mielii takaisin pääsarjaan pudottuaan viime vuonna suoraan. Ensin olisi kuitenkin kammettava Derby pois tieltä välierässä ennen finaalia.

Miinussaldo vieraissa

Kotikerroin houkuttelee kovasti, sillä Derbyn pitäisi olla isompi suosikki kuin kertoimelaskijat ovat ajatelleet. Isäntien puolesta puhuu ennen kaikkea se, että Derby elää nimenomaan kotipeleistään. Lisäksi tämänkaltaisissa playoff-ottelupareissa kotiedulla on merkityksensä.

Derby Countyn kotisaldo iPro Stadiumilla oli 12-7-4, jota voi verrata Hullin vierassaldoon 9-4-10. Hull oli kärkikaksikon ainoa joukkue, jonka vierassaldo oli negatiivinen.

Hull olisi tyytyväinen tasapeliinkin, joten risti on parempi varmistella pois pelivalinnalla. Siksi kupongille poimitaankin Derby +0 maalia (asian handicap). Tasapelillä panos palautuu.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys lauantai-iltapäivään!

Vetovihje: Derby +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,72
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Lauantai 14.5. klo 14.30
TV / stream:  VeikkausTV