Vetovihje: Granada – Barcelona 14.5.2016

Motivaationsa hukannut Granada kohtaa La Ligan päätösottelussaan Barcelonan, joka voi varmistaa mestaruutensa. Estadio Nuevo Los Cármenesilla on vain yksi suosikki.

BW eSports FI €100 welcome

Sevilla taipui Granadalle viikolla 1-4-tappioon, mikä varmisti vierailijan sarjapaikan Espanjan pääsarjassa. Sevillan asenne oli hukassa, mutta Granadan esitys säväytti silti. Nyt on Granadan vuoro ottaa rennosti, vaikka toisaalta joukkue haluaa jättää hyvän kuvan kaudesta omien faniensa edessä.

Barcelonan kone yski huhtikuun alussa joukkueen otettua vain pisteen neljästä ottelusta. Tämä kavensi eroa pahimpiin vastustajiin Real Madridiin ja Atlético Madridiin. Nyt eroa on yksi piste ensiksi mainittuun, mutta Atlético on ulkona tittelitaistosta.

Asetelma on siis selvä: pistemenetyksellä Barcelona jää kakkoseksi, mikäli Real Madrid voittaa Deportivo La Coruñan. Katalaanien mestaruus vaikuttaa kuitenkin todennäköisemmältä.

Granadalta ovat sivussa Diego Mainz, Salva Ruiz ja Isaac – Barcelonalta Claudio Bravo ja Sandro Ramirez.

Tasoero puhuu vieraiden puolesta

Barcelonan mestaruushaaveiden romuttaminen lisää tietysti motivaatiota, mutta lisääkö se sitä tarpeeksi. Kaksikon välinen tasoero on nimittäin hurja, ja olisi ihme, ellei se näkyisi tulostaululla.

Katalaanit ovat saaneet pelin uomiinsa loppusuoralla, sillä alla on neljä voittoa ja yhtä monta nollapeliä. Maaliero? 23-0. Kolme otteluista on päättynyt vähintään kolmen maalin erolla.

Granada on saanut kaudella aika ajoin kunnon löylytyksiä isommiltaan. Käänteisen taiston Barca vei kotonaan 4-0, ja lukemat olisivat voineet olla isommatkin. Me odottelemme vastaavia lukemia nytkin, sillä mikä tahansa muu tulos olisi yllätys.

Pelivalintamme on Barcelona -2,5 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,70. Muhkeampaa kerrointa hamuavan kannattaa toki valita vielä isompi tasoitus.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Barcelona -2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,70
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 14.5. klo 18.00
TV/stream:  Unibet, Bet1234