Vetovihje: Southampton – Crystal Palace 15.5.2016

Southampton on ottanut kunnon loppuspurtin ja jahtaa paikkaa europeleissä. Kauden päätösottelussa vastaan asettuu Crystal Palace, jonka tavoite on aivan eri suunnalla.

BW eSports FI €100 welcome

St. Mary’s Stadiumilla nähdään sunnuntai-iltapäivästä ottelu, jossa kaikki puhuu kotivoiton puolesta. The Saints on todellakin säväyttänyt loppukaudesta. Keskikastin loppusijoitus näytti jo varmalta, mutta loppukeväästä on herännyt toivo jopa europaikoista. Tällä hetkellä hallussa on seitsemäs sija, ja joukkueella on mahdollisuudet nousta lopputaulukon kuudenneksi.

Vierailija Crystal Palace on ollut tällä kaudella iso pettymys, ainakin Valioliigassa. Sarjapaikka varmistui viikkoja sitten, mutta päätavoite onkin FA-cupin finaalissa, jonne joukkue on yltänyt saalistettuaan muutaman maukkaan päänahan (muun muassa ManU).

Southampton lähtee päätösotteluunsa ilman pahempia poissaoloja. Crystal Palacen leirissä sen sijaan on jokunen loukkaantuminen.

Kotijoukkue vahvoilla

Crystal Palacella on siis muutama poissaolo, mutta lisäksi joukkueen odotetaan kierrättävän miehistöään jonkin verran. Ainoa motivaatiolähde piilee siinä, että joukkue haluaa hyvän harjoituksen FA-cupin finaalia silmälläpitäen.

Riittääkö tämä kovalla asenteella pelaavaa selvästi parempaa Southamptonia vastaan vieraskentällä? Oma arviomme on, että ei.

Southampton on ollut kovassa vireessä. Ennen 1-2-vierasvoittoa sarjakakkosesta Tottenhamista kaatui Manchester City 4-2 kotiyleisön edessä. Loistavia esityksiä molemmat. Viimeisten yhdeksän ottelun saldo on 6-2-1, ja ainoa tappio tuli mestari Leicesteriä vastaan.

Uskomme siis, että kotivoiton kerroin putoaa lähempänä avauspotkua, joten peli kannattaa jättää sisään mahdollimman nopeasti. Pelivalintamme on Southampton -1,5 maalia (asian handicap) kertoimella 1,92. Tämä on sunnuntain paras pelisijoitus.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Southampton -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,92
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 15.5. klo 17.00
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa