Vetovihje: Brighton – Sheffield Wednesday 16.5.2016

Sheffield Wednesdayllä on toinen nappulakenkä jo Valioliigan nousukarsintojen finaalissa, sillä kotipeli Brightonia vastaan sujui hyvin. Tänään luvassa on otteluparin kakkososa.

BW eSports FI €100 welcome

Avausottelu oli Sheffield Wednesdayn hallintaa: yksi maali ensimmäisellä puoliajalla, toinen toisella ja nollapeli. Brightonilla on siis melkoinen ylämäki kiivettävänään.

Brighton toki pelasi viimeiset puoli tuntia yhden miehen alivoimalla. Peräti neljä pelaajaa vieläpä loukkaantui – näistä kaksi avauspuoliajalla.

Sheffieldin dominointi oli hiukan yllättävää, sillä Brighton sijoittui Championshipissä kokonaiset 15 pistettä Wednesdayn yläpuolelle. Nyt Brightonilla on kotiyleisön tuki takanaan, mutta takamatkaa kaksi maalia.

Brighton jäi vain tasapeliin sarjan päätösottelussaan Middlesbroughia vastaan, mikä kaatoi joukkueen suoran nousun. Tuo tulos oli edellisen ottelun perusteella Brightonille henkisesti kova kolaus.

Brighton pahassa jamassa

Championshipin pudotuspeleissä ei sovelleta vierasmaalisääntöä. Silti otteluparien kakkososat tapaavat olla usein avauskohtaamisia avoimempia ja runsasmaalisempia.

Brightonin onkin painettava kaasu pohjaan jo alkuvihellyksestä lähtien, sillä joukkue tarvitsee vähintään kaksi maalia. Hyökkäysvoittoisuus lupailee toisaalta iskun paikkoja Sheffield Wednesdaylle.

Brightonilta ovat sivussa Goldson, Hemed ja viimeksi loukkaantunut Sidwell – kaikki avainpelaajia. Myös tämä heikentää kotijoukkueen osakkeita.

Sarjassa Brightonin keskiarvo oli 2,5 maalia ja Wednesdayn 2,4. Yli- ja alipelin rajapyykin haminoilla siis keikutaan.

Me uskomme tänään yli 2,5 maaliin Betsafen kertoimella 2,25.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 2,25
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 16.5. klo 21.45
TV / stream:  VeikkausTV