Vetovihje: Kanada – Suomi 17.5.2016

B-lohkon "finaalissa" iso panos

Tanska tai Sveitsi – siinä Suomen tai Kanadan vastustaja puolivälierässä. Kaikki riippuu siitä, kumpi voittaa illalla B-lohkon ”finaalin” ja sortuu ensimmäiseen pistemenetykseensä.

BW eSports FI €100 welcome

Lohkovaihetta on jäljellä enää yksi ottelu. Pietarissa kaksi joukkuetta ovat säväyttäneet otteillaan – Suomi näistä toisena. Toinen on odotetusti Kanada. Kumpikaan ei ole kärsinyt vielä pistemenetyksiä.

Pietarin lohkossa on pelattu toistaiseksi selvästi parempaa jääkiekkoa kuin Moskovassa.  Tempo ja intensiteetti on ollut otteluissa kova kautta linjan. Ottelut ovat olleet tiukkoja ja joukkueet pitäneet tasonsa toisin kuin A-lohkossa, jossa moni joukkue on alisuorittanut ja ailahdellut otteissaan.

Siinä mielessä Suomella ja Kanadalla pitäisi olla hyvät mahdollisuudet pärjätä tulevissa pudotuspeleissä. Nyt edessä on joka tapauksessa alkulohkon päätösottelu, jossa ratkaistaan loppusijoitukset turnauksen kahden toistaiseksi parhaan kesken.

Lohkovoitto palkitsee

Kuten tavallisesti, nytkin B-lohkon ykkönen kohtaa puolivälierässä A-lohkon nelosen. Siksi lohkovoitto kiinnostaa tänään molempia joukkueita.

Tällä kertaa ykkössijan painoarvo on ehkä jopa tavallista suurempi, koska A-lohkossa on kolme muita tasokkaampaa joukkuetta (Venäjä, Tšekki ja Ruotsi). B-lohkon voittaja kohtaa siis Tanskan tai Sveitsin, jotka ovat selvästi kärkikolmikkoa heppoisempia vastustajia. Venäjä, Tšekki ja Ruotsi eivät ole vakuuttaneet, mutta pudotuspeleissä niiden koneesta löytyy varmasti lisävaihteita.

Näemmekin, että niin Suomi kuin Kanadakin taistelee voitosta tänään tosissaan. Molemmat ovat paukuttaneet maaleja kovalla tahdilla. Kanada on nakuttanut 34 maalia, eikä Leijonien 25 ole huonosti sekään.

Pelivalintamme onkin yli 5,5 maalia ComeOnin kertoimella 1,93. Kaksikon edellisistä MM-kohtaamisista 7/10 on tuottanut ylipelin.

Avaa pelitili ComeOnille – talleta kymppi, pelaa viidellä!

Vetovihje:  Yli 5,5 maalia
Kerroin:  1,93
Peliyhtiö:  ComeOn! (400% bonus)
Kohde sulkeutuu:  Tiistai 17.5. klo 20.15
TV / stream:   MTV3, MTV Sport 1, MTV Katsomo