Vetovihje: Sevilla – Liverpool 18.5.2016

Eurooppa-liigan finaalissa kohtaavat englantilainen ja espanjalainen joukkue – Liverpool ja Sevilla. Ensin mainittu on katsottu mielestämme suotta suosikiksi.

BW eSports FI €100 welcome

Kaksi pettymystä kansallisista sarjoista.

Liverpool ylsi vain kahdeksanneksi Valioliigassa ja jäi siis europaikkojen ulkopuolelle. Päätöskierroksen kamppailu West Bromwichia vastaan tuotti vain 1-1-tasapelin. Peli on toki parantunut kauden mittaan sen jälkeen, kun Jürgen Klopp tarttui ruoriin.

Sevilla on ollut sitäkin isompi pettymys. Joukkueen piti haastaa Espanjan liigan kärkikolmikko, mutta sen sijaan näppeihin jäikin valju seiskasija. Suurin syy olivat kehnot vierasottelut, sillä voittoja ei tullut yhtäkään. Tässä tilastossa joukkue oli ainoa laatuaan – siis seiskasijalla!

Sevillan kolmas peräkkäinen?

Sevilla on kahden Eurooppa-liigan mestaruuden myötä kokenut tekijä näissä karkeloissa. Tänään edessä on finaali puolueettomalla kentällä St. Jakob-Parkilla Sveitsin Baselissa, ja seuralla on mahdollisuus triplaan. Kahden edelliskevään ohella Sevilla nosteli kannua myös vuosina 2006 ja 2007.

Mestaruuksista huolimatta Liverpool lähtee otteluun suosikkina kertoimenlaatijoiden silmissä. Tätä voi pitää hiukan erikoisena, sillä La Liga on ainakin kärjen osalta kovempi sarja kuin Valioliiga. Englantilaisjoukkueita usein yliarvostetaan, vaikka ne eivät ole kummoisesti menestyneet.

Vaikka Liverpool on ollut vahva Kloppin alaisuudessa, ei joukkuetta voi suosikkina pitää – tai enintään niukalla marginaalilla. Tämä peli voi päättyä nimittäin aivan miten tahansa.

Siksi ottamme löysät pois ja luotamme espanjalaisiin. Pelivalintamme on Sevilla +0,25 (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,93. Tasapelillä puoli panosta palautuu.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

* Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.

Vetovihje: Sevilla +0,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,93
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 18.5. klo 21.45
TV / stream:  Nelonen Pro 1 ja Ruutu-palvelu