Vetovihje: Millwall – Bradford 20.5.2016

Noususta Championshipiin taistelevat Millwall ja Bradford kohtaavat välierien kakkososassa. Kotijoukkueella on avausvoiton myötä selvä etulyöntiasema.

BW eSports FI €100 welcome

League Onen nelonen ja vitonen vastakkain. Millwallilla on jo toinen jalka playoff-finaalissa Bradfordin taivuttua kotonaan Valley Paradella 1-3-tappioon. Millwallilta kaikki kolme maalia käsittänyt avauspuolisko oli loistava. Jälkimmäisellä puolikkaalla joukkue keskittyi puolustamaan johtoaan.

Kertoimet Millwallin jatkoonpääsyn puolesta ovat selvät: 1,05-11,00. Bradfordilla on siis vuori kiivettävänään, mikäli joukkue mielii vielä nousta jatkoon. Ja mikä toisaalta edes puhuisi sen puolesta? Millwall oli suvereeni sarjan päätöskierroksilla samoin kuin viime ottelussakin.

Isäntien paras maalintekijä James Hanson saattaa olla sivussa, mutta on todennäköisemmin kuitenkin mukana. Se olisi Millwallille iso plussa.

Overia kupongille

Bradford on siis kahden maalin takamatkalla, eikä voitto irtoa The Deniltä helposti.

Bradfordin on joka tapauksessa painettava kaasu pohjaan heti startissa, mikä avaa iskun paikkoja isännille. Mikäli Millwallin hyökkäyspeli on perjantaina yhtä väkevää kuin avauskohtaamisessa, vieraiden verkko heiluu.

Sarjassa Millwallin otteluissa nähtiin keskimäärin 2,7 osumaa per ottelu. Bradfordilla on ollut hyvä puolustus, ja keskiarvo oli vain 2,1, mutta nyt joukkueen on nostettava ryhmitystään ylös ja hyökättävä.

Pelivalintamme onkin yli 2,25 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,87. Puoli panosta palautuu kahdella osumalla.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,87
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 20.5. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei näytetä Suomessa