Vetovihje: Tšekki – USA 19.5.2016

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät jo kello 16.15, kun Tšekki ja Yhdysvallat ryhtyvät taistelemaan paikasta mitalipeleissä. Meillä on selvä näkemys voittajasta.

BW eSports FI €100 welcome

MM-turnaus on edennyt ratkaisuvaiheeseensa, ja tänään edessä ovat niin sanotut ”kuolemanottelut”. Tänään neljän joukkueen tie tyssää ensimmäiseen pudotuspeliin, neljän jatkaessa välieriin.

Pudotuspeleihin edenneissä joukkueissa ei sinänsä ole isoja yllätyksiä. Jääkiekon suurmaat ovat jälleen kerran kahdeksan joukossa.

Suurmaista Tšekki ja Yhdysvallat kuitenkin kohtaavat jo puolivälierässä, vaikka samaan hengenvetoon on todettava, että USA ei ole pelillisesti säväyttänyt suurmaana. Jenkkien esitykset MM-kisoissa ja Euroopan kaukaloissa ovat toki usein keskinkertaisia.

Tšekeillä sen sijaan on vahva ryhmä, joka on loistanut ajoittain lohkovaiheessa. Joukkue kaatoi alkulohkonsa kovimmat vastustajat Venäjän ja Ruotsin, ja peli on hyvällä tasolla.

Tšekki selvästi parempi

Siksi on päivänselvää, kumpi joukkue lähtee iltapäivän kamppailuun suosikkina. Tšekkien alkulohkon saldo oli kuusi voittoa (yksi rankkareilla) ja yksi tappio rankkareilla on loistava saldo.

USA voitti vain kolme seitsemästä alkulohkon ottelustaan. Neljästä tappiosta yksi tuli jatkoajalla, mutta saldoa ei voi pitää millään muotoa kehuttavana. Jopa Saksa sijoittui jenkkien yläpuolelle.

Tšekki on osoittanut olevansa parempi joukkue, joten siksi pelaamme ennakkosuosikin voittoa Unibetin kertoimella 1,82.

Avaa pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, Tšekki voittaa (60 min)
Kerroin:  1,82
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Torstai 19.5. klo 16.15
TV / stream:   MTV Max, MTV Katsomo