Vetovihje: Marseille – PSG 21.5.2016

Zlatan Ibrahimovic pelaa viimeisen ottelunsa Paris Saint-Germainin paidassa, kun pariisilaiset kohtaavat Ranskan cupin finaalissa Olympique Marseillen Stade de Francella. Ottelussa on vain yksi suosikki.

BW eSports FI €100 welcome

Lauantai on eurooppalaisten cupfinaalien päivä. Paris Saint-Germain voi varmistaa Ranskan triplansa – kaksi cupmestaruutta ja sarjan – kun taas Marseille etsii lohtua kehnoon kauteensa.

PSG on heilutellut kansallista jalkapallovaltikkaa viime vuosina totaalisesti. Tämän kauden joukkue on ollut todella vahva. Nyt kysymys kuuluu, onnistuuko PSG jatkamaan dominointiaan Zlatan Ibrahimovicin vaihtaessa maisemaa? Ja toisaalta: onnistuuko Zlatan päättämään PSG-rupeamansa parhaalla mahdollisella tavalla?

Marseille päätyi vasta 13. sijalle Ligue 1:ssä, mikä oli iso pettymys. Cupfinaaliin yltämistä ei pidä väheksyä, mutta rehellisesti sanoen vastustajatkaan eivät ole olleet kummoisia. Esimerkiksi välierissä kaatui Sochaux Ligue 2:n taulukon alemmasta puoliskosta.

PSG voittaa takamatkaltakin

Koska ottelu pelataan Stade de Francella, siis puolueettomalla kentällä. Tätä voi pitää etuna PSG:lle, koska kaupunki ja areena ovat joukkueelle tutut.

Muutenkin tasoero on selvä PSG:n eduksi, mistä kielii tietysti myös Marseillen sarjasijoitus.

PSG:n Blaise Matuidin mukanaolo on epävarmaa, mutta tämä ei hetkauta voimasuhteita suuntaan eikä toiseen.

Pelivalintamme on PSG -1,25 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,81. Maalin voitolla puolet panoksesta palautuu.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: PSG -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,81
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 21.5. klo 22.00
TV / stream:  Unibet, Bet1234