Vetovihje: Suomi – Venäjä 21.5.2016

Suomi kohtaa jääkiekon MM-välierässä turnausisäntä Venäjän, joka on katsottu selväksi ennakkosuosikiksi. Leijonien tähänastisten otteiden pohjalta tähän on helppo tarttua kiinni.

BW eSports FI €100 welcome

Venäjän taival kotikisoissa on ollut tähän asti tasainen. Joukkue pääsi selvästi heikompaan alkulohkoon ja sai heikon vastustajan myös puolivälieriin. Saksa nimittäin kaatui selvin 4-1-lukemin.

Turnausisäntänä Venäjä on saanut otteluissaan tietenkin tukea kotiyleisöstä omissa otteluissaan. Tsekkiä vastaan tuli 0-3-tappio avauksessa, minkä jälkeen Venäjä on napsinut pelkkiä voittoja. Esimerkiksi Ruotsi kaatui 4-1.

Suomi on säväyttänyt turnauksessa toistaiseksi suuresti, ja joukkue on mielenkiintoinen sekoitus nuoria lupauksia ja kokeneempia konkareita. Yksilöistä etenkin Patrik Laine on noussut upeasti esiin ja maalivahdit ovat pitäneet kilpaa nollia, mutta ennen kaikkea Leijonien joukkuepeli on sujunut todella yhtenäisesti.

Lyö 3,5 euron liveveto Pafille – voit voittaa NHL-matkan Floridaan!

Leijonille hurjia kertoimia

Markkina pitää Venäjää selvänä suosikkina (1×2-kertoimet 3,05-4,50-2,09). Kotiyleisön katsotaan ilmeisesti antavan iivanoille ”kuudennen kenttäpelaajan”, koska millään muulla moista asetelmaa ei voi selittää.

Suomella on kuitenkin tuoretta kokemusta Venäjän rökittämisestä välierässä. Muistamme Mikko Koivun voittomaalin vuoden 2007 kisoissa, jotka pelattiin nimenomaan Venäjällä. Muistamme myös Mikael Grandlundin ilmaveivin Venäjä-välierässä vuonna 2011, jolloin Suomi nosteli lopulta kannua.

Näissä kisoissa Suomi oli Venäjää vakuuttavampi lohkovaiheessa. Esimerkiksi päätösottelussaan turnauksen kovin ennakkosuosikki Kanada kaatui 4-0. Se kertoo paljon.

Vaikka Suomi on ehkä hienoinen altavastaaja, ei Suomen yli kolmen kertoimia voi mitenkään ymmärtää. Varovaisemmille tarjolla on esimerkiksi Suomi +0,5 (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 1,87, mutta me iskemme kiinni isänmaallisesti Leijonien voittoon ComeOnin kertoimella 3,05.

Avaa pelitili ComeOnille ja hyödynnä 300 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, Suomi voittaa (60 min)
Kerroin:  3,05
Peliyhtiö:  ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Lauantai 21.5. klo 16.15
TV / stream:   MTV3, MTV Sport 1, MTV Katsomo