Vetovihje: Barcelona – Sevilla 22.5.2016

Copa del Reyn finaali pelataan Madridin Vicente Calderónilla. Tittelistä taistelevat Barcelona ja Sevilla, eikä katalaanien suosikin asema liene kenellekään yllätys.

BW eSports FI €100 welcome

La Ligan mestari Barcelona kohtaa Eurooppa-liigan voittaneen Sevillan – vastakkain siis kaksi Espanjan raskassarjalaista.

Barcelona on dominoinut espanjalaista seurajoukkuejalkapalloa pitkään. Liigamestaruus heltisi toki vain pisteen erolla Real Madridiin ja kolmen pinnan kaulalla Atlético Madridiin, jonka kotiareena on nimenomaan Vicente Calderón. Barcelonalle putoaminen Mestarien liigan finaalista oli toki pettymys, mutta kotimaiseen tuplaan on hyvät saumat.

Sevilla on yleensä Espanjan kärkikolmikkoon nähden haastajan roolissa, mutta tämänkautinen loppusijoitus, seitsemäs, oli alle odotusten. Vierasvoittoja ei tullut koko kaudella, mikä oli ainutlaatuinen suoritus koko sarjassa. Cupissa ja Eurooppa-liigassa irtosi sentään pari päänahkaa Ramón Sánchez Pizjuánin ulkopuolella.

Vähintään kahden maalin voitto

Barcelonalle cupfinaalin ajoitus on loistava. Katalaanit ovat saaneet valmistautua kamppailuun sarjan päätyttyä reilu viikko sitten, joten akut ovat täynnä virtaa.

Entä Sevilla sitten? Joukkueen ohjelmassa oli keskiviikkona tiukka Eurooppa-liigan finaali Liverpoolia vastaan, ja varsinkin esitys ottelun toisella puoliajalla oli loistava. Mutta tyhjenikö tankki?

Barcelona voitti La Ligassa viisi päätösotteluaan päästämättä maaliakaan omiin. Lisäksi kaikki pelit tuottivat voiton vähintään kahden maalin erolla. Maaliero? 24-0.

Katalaanien miehistö on paras mahdollinen, kun taas Sevillalla on loukkaantumisia. Esimerkiksi Krohn-Dehli, Reyes ja Kolodziejczak ovat sivussa.

Tämän luulisi siis olevan Barcelonan heiniä. Pelivalintamme onkin Barcelona -1,5 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,88.

Avaa pelitili ComeOnille – talleta kymppi, pelaa viidellä!

Vetovihje: Barcelona -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 22.5. klo 22.30
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa