Vetovihje: Suomi – Kanada 22.5.2016

Jääkiekon MM-kisat huipentuvat tänä iltana Suomen ja Kanadan väliseen loppuotteluun. Jatkuuko Leijonien voittoputki päätyyn asti?

BW eSports FI €100 welcome

Näinhän tämän suomalaisittain pitikin mennä: finaalissa kohtaavat turnauksen kaksi parasta joukkuetta. Isäntämaa Venäjä petti kannattajansa hävittyään välierän Leijonille, joiden paketti pysyi kasassa paremmin. Kanadalla puolestaan oli tiukkaa Yhdysvaltojen kanssa, mutta lopussa kiitos seisoi.

Ennen turnausta tämä finaalikaksikko olisi ollut ehkä yllätys, mutta turnauksen aikana kahden kärki on käynyt selväksi. Kanada oli ennakkosuosikki, mutta mustana hevosena kisoihin lähteneen Suomen peli taas on kulkenut turnauksessa erinomaisesti muuten. Finaalista voidaan povata tasaista ja viihdyttävää.

Suomi kohtasi Kanadan jo lohkovaiheessa. Leijonat voitti ottelun selvin lukemin 4-0 ja sai vaahteranlehtipaidat näyttämään koulupojilta. Me uskomme, että finaalissa Kanada tarjoaa kuitenkin tiukemman vastuksen.

Lyö 3,5 euron liveveto Pafille – voit voittaa NHL-matkan Floridaan!

Suomi silti hienoinen suosikki

Vedonlyönnin kannalta ottelu on kinkkinen veikattava ja kertoimenlaatijoiden silmissä käytännössä tasabookki (2,60-4,75-2,45). Vastakkain asettuu tasainen kaksikko, joten tasurikerroin houkuttaa – mutta ei riittävästi.

Suomen voitosta tarjoiltava 2,60 ei ole huono sekään, kun muistetaan Suomen voitto alkulohkosta. Omissa papereissamme 1×2-kertoimet voisi kääntää hyvällä syyllä toisinpäin. Toisaalta Kanada janoaa varmasti revanssia, joten suuressa kuvassa merkityksettömälle edelliselle yhteenotolle ei voi laskea liikaa painoarvoa.

Peli haetaankin toiselta suunnalta. Molemmilla joukkueilla riittää hyökkäyspelin taitajia, ja kumpikin on paukuttanut maaleja turnauksessa kovalla tahdilla. Kanada tuskin jää toistamiseen nollille, mutta Leijonillakin on kyllä sanansa sanottavanaan maalinteon osalta. Siksi kupongille poimitaan yli 4,5 maalia (varsinaisella peliajalla) Pinnaclen kertoimella 1,72, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje:  Yli 4,5 maalia (60 min)
Kerroin:  1,72
Peliyhtiö:  Pinnacle
Kohde sulkeutuu:  Sunnuntai 22.5. klo 20.45
TV / stream:   MTV3, MTV Sport 1, MTV Katsomo