Vetovihje: Jack Sock – Dustin Brown 25.5.2016

Ranskan avoin tennisturnaus on edennyt toiselle kierrokselle, jolle mekin lyömme keskiviikon poletit likoon.

BW eSports FI €100 welcome

Viihdyttävää tennistä pelaava saksalainen Dustin Brown esiintyy yleensä eniten haastajakiertueilla, mutta isoimmissa ATP-turnauksissa häntä saattaa nähdä.

Viime vuodelta muistamme, kuinka Brown hurmasi koko Wimbledonin loistavilla otteillaan ruohokentillä. Ranskan avoimissa, joka on hänen ensimmäinen raskaansarjan turnauksensa aikoihin, hän esitti avauskierroksella jälleen viihdyttävää peliä.

Saksalainen on sikäli erikoinen pelaaja, että hän nojaa momentumiin. Parhaina hetkinään 31-vuotias pelaa todella tasokkaasti ja on hankala kaadettava. Brown juoksee, juoksee ja juoksee. Lisäksi hän on todella kova, kun tarvitaan aggressiivista verkkopeliä.

Katso Ranskan avoimia suorana ilmaiseksi Bet1234:lla! Muista myös 100 euron bonus!

(* Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Brown tarjoaa tiukan vastuksen

Avauskierroksella Brown kaatoi Dudi Selan, joka huitelee ATP-rankingissa 60. sijoilla. Sitä ennen karsinnoissa Brown ei hävinnyt erääkään ja näytti todella vahvalta. Nyt vastaan asettuu yhdysvaltalainen Jack Sock, joka lyö kovaa mutta jolle liike on ongelmakohta.

Sock on toki rankattu 25. sijan paikkeille, mutta maailman terävimpään tenniseliittiin hän ei ole kyennyt murtautumaan. Hän näytti vieläpä ruosteiselta 3-2-voitossa Robin Haasesta avauskierroksella. Siksi uskommekin, että Brownia vastaan edessä on tiukka taisto varsinkin, jos saksalaisen jalka liikkuu.

Siksi uskomme peliyhtiöiden olevan hiukan väärässä arvioineen. Mielenkiintoisia kohteita on monia, kuten esimerkiksi Dustin Brownin yksi erävoitto William Hillin kertoimella 1,73.

Päädymme silti valitsemaan vähintään 35 peliä (asian handicap) Betwayn kertoimella 1,90. Panos palautuu tasan 35 pelillä. Ottelu voi päättyä vaikka 3-0 ja silti tuottaa yli 35 peliä. Me tosin uskomme vähintään neljään erään.

Avaa pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje:  Yli 35 peliä (asian handicap)
Kerroin:  1,90
Peliyhtiö:  Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu:  Keskiviikko 25.5. aikaisintaan klo 12
TV / stream:   Eurosport, Bet1234