Vetovihje: David Ferrer – Juan Monaco 26.5.2016

Ranskan avointen kakkoskierros jatkuu torstaina. Oma pelivalintamme kohdistuu otteluun, jossa massakenttien taituri David Ferrer kohtaa Juan Monacon.

BW eSports FI €100 welcome

Roland Garrosin toinen kierros saattaa vastakkain David Ferrerin ja Juan Monaco, joista ensin mainittu on nostettu selväksi suosikiksi. Tämä ei ole rankingiin peilaten mikään ihme, sillä Ferrerillä on alla kolme peräkkäistä voittoa Monacosta nimenomaan massalla – olkoonkin, että näissä kaikissa hän on hävinnyt yhden erän kolmesta.

Maailmanlistan 11. David Ferrerin peli on hiukan takkuillut. Hänellä sujui heikosti Denis Istominia vastaan Genevessä hiljattain, mutta uzbekistanilaisen keskeytys auttoi espanjalaisen jatkoon. Sen jälkeen Marin Cilic oli liian kova vastus. Tätä ennen hän hävisi erän sijalle 179 rankatulle veteraanille Filippo Volandrille. Ei siis oikein vakuuta.

Katso Ranskan avoimia suorana ilmaiseksi Bet1234:lla! Muista myös 100 euron bonus!

(* Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Monaco hyvässä iskussa

Nyt vastaan asettuu Juan Monaco, jonka ranking on toki selvästi heikompi kuin Ferrerin (81 pykälää). Argentiinalaisella on kuitenkin pitkä kokemus ammattilaiskentiltä ja neljä voittoa kahdeksasta Ferreriä vastaan. Massa on myös Monacon suosikkialusta, vaikka Ferrerin tilastot ovatkin massalla kovat.

Monaco on vaikuttanut hyvävireiseltä ennen Ranskan avoimia. Hän voitti nimittäin turnauksen Houstonissa lyötyään muun muassa Benoit Pairen, Sam Querreyn ja Feliciano Lopezin häviämättä erääkään. Finaalissa kaatui Jack Sock erin 2-1. Lisäksi Monaco kaatoi Stan Wawrinkan ja Kevin Andersonin Roomassa.

Siksi katsomme peliyhtiöiden aliarvioineen mahdollisuuden sille, että ottelusta tulisi tiukka ja pitkä. Toki Ferrer on massakenttien kinginä selvä suosikki, mutta Monacon hyvä vire ja edellisten kohtaamisten saldo puoltavat odotettua tasaisempaa vääntöä.

Pelivalintamme onkin yli 35,5 peliä (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,98.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  Yli 35,5 peliä (asian handicap)
Kerroin:  1,98
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Torstai 26.5. aikaisintaan klo 17.30
TV / stream:   Eurosport, Bet1234