Vetovihje: Real Madrid – Atletico Madrid 28.5.2016

Finaalituomari pihistelee lappuja

Pitkä jalkapallokausi huipentuu Mestarien upeaan loppuotteluun, jossa Real Madrid kohtaa paikallisvastustaja Atletico Madridin San Sirolla Milanossa. Vihjetykillä on tarjota huippumittelöön pelivihje.

BW eSports FI €100 welcome

VINKKI: Unibet tarjoaa lukijoillemme ainutlaatuisen bonuksen. Tarjolla on 20 euron ilmaisveto finaaliin (panos takaisin, jos veto epäonnistuu) normaalien 100+10 euron lisäksi. Lue lisää täältä.

Mestarien liigassa on jäljellä vielä kaksi joukkuetta: Real Madrid ja Atletico Madrid. Loppuottelu on siis paitsi sataprosenttisen espanjalainen, myös sataprosenttisen madridilainen. Finaali on myös uusinta toissa kevään finaalista.

Sillä kerralla Real Madrid voitti jatkoajan jälkeen, kun ensin oli oteltu 90 minuuttia lukemissa 1-1. Sittemmin Atletico Madrid on kehittynyt isoin harppauksin. Kaikki on kulminoitunut tähän kauteen, kun joukkue on lyönyt Mestarien liigan puoliväli- ja välierissä Barcelonan ja Bayern Münchenin. Sellaisilla suorituksilla finaalipaikka on siis ehdottoman ansaittu.

Real Madridin tie ei ole ollut yhtä mutkainen. Ensin kaatui Roma, sitten Wolfsburg ja välierissä Manchester City, jota vastaan ottelupari päättyi Real Madridin eduksi niukasti 1-0.

Erilaiset pelifilosofiat

Taktisesti finalistit eroavat toisistaan merkittävästi, sillä päävalmentajat Zinedine Zidane ja Diego Simeone ajattelevat pelistä eri tavalla. Real Madrid nojaa enemmän yksilötaitoon, Atletico Madrid yhteispeliin.

Simeonen Atletico piti aisoissa niin Bayern Münchenin kuin Barcelonankin pitkiä aikoja. Myös vastaiskut ovat vaarallisia, kun Griezmann häärii kärjessä.

Real Madridille Cristiano Ronaldo on avainpelaaja. Tiistain harjoituksissa hän törmäsi joukkuetoverin kanssa ja jäi sivuun, mutta poisjäänti finaalista olisi erittäin epätodennäköistä. Jos Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ja Gareth Bale heräävät oikealla jalalla, Atleticolta vaaditaan huippuesitystä – joskin näitähän joukkueelta on jo nähtykin.

Fokus korttimarkkinaan

Mitä vedonlyöntiin tulee, siinä oma mielenkiintomme kohdistuu erotuomarin taskulle. Ottelu on muuten äärimmäisen hankala veikattava, koska molemmat joukkueet ovat vahvoja omilla osa-alueillaan. Voimmekin sanoa kliseisesti, että päivän kunto ja pienet marginaalit ratkaisevat. Siksi jätämme 1×2-kohteen väliin.

Alipelikin kiinnostaisi, mutta ei alle 1,60 kertoimilla.

Mutta entäpä kortit? Vastakkain ovat kaksi saman kaupungin joukkuetta, joiden välisissä yhteenotoissa usein sattuu ja tapahtuu, eikä kortteja säästellä. Toisaalta espanjalaiset erotuomarit myös jakavat niitä ahkerasti.

Englannissa tilanne on toinen ja linja on sallivampi. Myös lauantain finaalissa on englantilainen oikeudenjakaja, Mark Clattenburg, mutta silti rajapyykiksi on asetettu seitsemän korttia. Siksi pelaamme alle seitsemän korttia (asian handicap) Bet1234:n tuplakertoimella. Panos palautuu tasan seitsemällä. Huomioon otetaan varsinainen peliaika, 90 minuuttia, ja punainen kortti lasketaan kahdeksi kortiksi.

Clattenburg on muuten jakanut yli seitsemän korttia vain kerran koko kaudella – 46 ottelussa!

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(* Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje:  Alle 7 korttia (asian handicap)
Kerroin:  2,00
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Lauantai 28.5. klo 21.45
TV / stream:   Yle TV2, Viasat Sport Finland