Vetovihje: Pittsburgh – San Jose 30.5.2016

Tästä käynnistyy enimmillään jopa seitsemän ottelun mittainen kamppailu NHL-mestaruudesta ja lordi Stanleyn maljasta. Pittsburgh Penguins vastaan San Jose Sharks.

BW eSports FI €100 welcome

Stanley Cup -finaalit ovat vihdoin täällä, kun sarja käynnistyy tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ensimmäisen kerran kiekko putoaa jäähän Pittsburghissa kello 03. Pittsburgh saa pisimmillään seitsemän ottelun mittaisesta sarjasta siis neljä ottelua ja mahdollisen seiskapelin kotikaukaloonsa.

San Jose on ottanut pari maukasta ryöstöä pudotuspeleissä, mutta muuten joukkue on ollut vahva nimenomaan kotijäällä. Etenkin edellinen sarja konferenssifinaalissa St. Louisia vastaan jäi mieleen ja nosti odotukset korkealle.

Penguins silti suosikki

Ennen ensimmäistä finaalia Pittsburghin mestaruuskertoimet huitelevat 1,70 paikkeilla. San Josen mestaruudesta irtoaa päälle kahden kertoimia.

Pittsburgh lähtee myös avausotteluun ennalta vahvempana, sillä suoran kotivoiton kerroin on alle kahden. Tämä on finaaliksi silmiinpistävän matala kotikerroin, etenkin avausväännössä, jossa monesti nähdään yllätyksiä.

Tässä ottelussa Matt Nieto on edelleen sivussa San Joselta. Kotijoukkueella on muutama pelaaja, jotka kärsivät pikkuvammoista: Kris Letang, Nick Bonino, Matt Cullen ja Scott Wilson. Kokonaan finaalit jäävät väliin Trevor Daleylta ja Kevin Porterilta.

Itsellämme on sellainen tuntuma, että ensimmäisessä ottelussa pelataan tarkasti – siis tarkemmin kuin finaalisarjan myöhemmissä vaiheissa. Joukkueet haluavat tunnustella rauhassa iskun paikkoja ja välttävät ottamasta turhia riskejä. Siksi pelaamme alle 1,5 maalia avauserässä kertoimella 1,80. Tämä peli on osunut pudotuspeleissä toistaiseksi kaikissa Pittsburghin ykkösotteluissa.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje:  Alle 1,5 maalia 1. erässä
Kerroin:  1,80
Peliyhtiö:  William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Tiistain vastainen yö klo 03
TV / stream:   Viasat Sport Finland