Vetovihje: Belgia – Suomi 1.6.2016

Totaalinen tasoero

Huuhkajat kohtaa EM-kisoihin valmistautuvan Belgian harjoitusmaaottelussa. Suosikkeja on vain yksi. 

BW eSports FI €100 welcome

Keskiviikkoillan harjoitusottelussa kohtaavat yksi Euroopan mielenkiintoisimmista maajoukkueista ja Fifa-rankingin kakkonen sekä yksi – anteeksi suorasanaisuutemme – maanosan surkeimmista. UnibetTV esittää ottelun suorana asiakkailleen klo 21.40 alkaen.

Belgialla on edessään loistava tulevaisuus. Joukkueessa on useita laadukkaita pelaajia Eden Hazardin johdolla. Moni heistä on kuitenkin vielä nuori, ja kilpailu paikoista avauksessa on kovaa. Karsinnoissa Belgia nappasi alkulohkonsa ykköspaikan saldolla 7-2-1 olkoonkin, että vastukset olivat suhteellisen heppoisia. Wales oli kakkonen ja Bosnia kolmonen.

Suomella ei ole ollut vuosiin juurikaan annettavaa kansainvälisesti. Ruotsalaisvalmentaja Hans Backe tarttui ruoriin vuodenvaihteessa karsintafiaskon jälkeen. Nelossija ”unelmalohkossa” vesitti jälleen haaveet arvokisoista ja painoi suomalaisen futisfanin itsetunnon alemmas kuin koskaan aiemmin.

Belgia parempi joka osa-alueella

Backen alaisuudessa Huuhkajien meno ei ole muuttunut. Huuhkajien maaliero tämän vuoden ensimmäisistä neljästä ottelusta on synkkä, 0-11. Kyllä, siis nolla – yksitoista! Tappion karvasta kalkkia ovat juottaneet harjoitusotteluissa niin Ruotsi, Islanti, Puola kuin Norjakin.

Puola on lähellä Belgian tasoa, ja tappiolukemat 0-5 kertovat Suomen tämänhetkisestä tasosta kaiken.

Belgia on voittanut kaksi kolmesta harjoitusottelustaan kovia joukkueita vastaan. Viimeksi Sveitsi taipui kotonaan 1-2, kun Kevin De Bruyne iski komean voitto-osuman loppuminuuteilla.

Vaihtoja on luvassa useita, kuten harjoitusottelussa yleensä. Belgialta ovat sivussa loukkaantumisten takia muun muassa Kompany ja Lombaerts, mutta silti kotijoukkue on vieraita parempi jokaisella pelipaikalla.

Pelivalintamme kerroin on pudonnut pitkin päivää, mutta tämäkin kelpaa vielä: Belgia -1,5 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,74. Isännille siis vähintään kahden maalin voitto.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Belgia -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,74
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 1.6. klo 21.45
TV:  UnibetTV