Vetovihje: USA – Kolumbia 3.6.2016

Satavuotias Copa America järjestetään ensimmäistä kertaa Etelä-Amerikan ulkopuolella, Yhdysvalloissa. Isäntämaa kohtaa avauksessaan Kolumbian Levi’s Stadiumilla Kaliforniassa.

BW eSports FI €100 welcome

Käsillä on siis kahdella tapaa historiallinen Copa America, kun vuosijuhlien lisäksi USA toimii ensimmäistä kertaa isäntänä. Kolumbia on vastassa avausottelussa, jonka Viast Sport Finland televisioi suorana Suomeen.

Viimeksi USA oli mukana vuonna 2007 häviten kaikki kolme otteluaan (muun muassa Kolumbialle 0-1). Nyt joukkuetta pidetään yhtenä turnauksen suosikeista – tai no, ainakin yhtenä kovimmista haastajista.

Kolumbialla on nimivahva ryhmä, jolla pitäisi mennä jatkoon A-lohkossa. Lohkon muut joukkueet ovat USA:n lisäksi Costa Rica ja Paraguay. Kaksi parasta etenee jatkopeleihin.

Kolumbia vahvempi

USA pelaa siis kotikentällään, millä on merkitystä etenkin avausottelussa, mutta silti pidämme Kolumbiaa selvänä suosikkina.

Kaksikon välinen tasoero on yksinkertaisesti iso Kolumbian eduksi. Maailmanluokan tähtiä on heillä isäntiä enemmän, ja joukkue edustaa Etelä-Amerikan kärkipäätä.

Pelivalintamme on Kolumbia draw no bet Nordicbetin kertoimella 1,70. Tasapelillä panos palautuu.

Avaa pelitili Nordicbetille ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: Kolumbia draw no bet
Kerroin: 1,70
Peliyhtiö: Nordicbet (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Lauantain vastainen yö klo 4.30
TV / stream:  Viasat Sport Finland