Vetovihje: Brasilia – Ecuador 4.6.2016

Copa America jatkuu ensi yönä Brasilian ja Ecuadorin välisellä B-lohkon koitoksella. Me uskomme, että Rose Bowlilla nähdään maaleja.

BW eSports FI €100 welcome

Kyseessä on B-lohkon toinen ottelu, sillä Haiti ja Peru iskevät yhteen 2,5 tuntia aiemmin. Brasilia on lohkon kovin suosikki, mutta Ecuador on potentiaalinen haastaja. Ykkönen ja kakkonen etenevät jatkoon.

Brasilia on tietysti yksi pääsuosikeista myös koko turnauksen voittajaksi – itse asiassa toiseksi kovin Argentiinan jälkeen. Odotukset ovatkin kovat muutaman kehnomman vuoden jälkeen. Viime vuoden Copasta Brasilia putosi jo puolivälierissä taivuttuaan Paraguaylle, ja MM-karsinnassakin joukkue on vasta kuudentena kymmenen joukkueen lohkossa.

Ecuador on MM-karsinnassa kakkosena saldollaan 4-1-1, mutta riittääkö joukkueessa eväitä yllätykseen? Mikä ettei, jos vire pysyy nähdyn kaltaisena.

Korkeat maaliodotusarvot

Turnauksen avauspeli on joka joukkueelle aina avauspeli. Me kuitenkin uskomme tässä kamppailussa, että maaleja ja tekopaikkoja on luvassa odotuksia enemmän.

Brasilia on mukana turnauksessa ilman muutamia tähtiään. Neymarin poissaolo voi rokottaa hyökkäyspään tehoja, mutta puolustuslinjastakin on sivussa esimerkiksi David Luiz. Toki Brasilialla riittää kuitenkin päteviä paikkaajia molemmille.

Ecuador on säväyttänyt viime aikoina isosti ja varsinkin ennen MM-karsintaa. Joukkue kykenee tarvittaessa hallitsemaan pelejä itse kuin myös puolustamaan paineen alla. Ei olisi ihme, vaikka joukkueella olisi brasseja vastaan omat painostuskautensa – useampikin.

Brasilialla on alla kolme ottelua, joissa on nähty vähintään kolme maalia – Ecuadorilla neljä. Pelivalintamme onkin yli 2,25 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,92.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(* Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Yli 2,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,92
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntain vastainen yö klo 05.00
TV / stream:  Viasat Sport Finland (su jälkilähetys)