Vetovihje: Argentiina – Chile 6.6.2016

Viime vuoden loppuottelijat vastakkain

Copa American ensi yön ohjelmassa on luvassa mielenkiintoinen mittelö, jossa Argentiina kohtaa Chilen Levi’s Stadiumilla Kalifornian Santa Clarassa.

BW eSports FI €100 welcome

Copa American avauskierroksen päätöskamppailut pelataan tiistain vastaisena yönä. Argentiina ja Chile käynnistävät oman kisarupeamansa aamuviideltä Suomen aikaa.

Kaksi Etelä-American suurinta jalkapallomaata siis kohtaavat viime vuoden Copa America -finaalin ”uusinnassa”. Tuolloin Chile yllätti ja voitti mestaruuden pilkkukisassa, kun ensin oli oteltu 120 minuuttia ilman maaleja.

D-lohkon kaksi muuta joukkuetta ovat Bolivia ja Panama – kaksi lilliputtia tähän kaksikkoon verrattuna. Chile ja Argentiina ovat käytännössä varmasti jatkossa, mutta lohkoykkönen saisi suotuisamman jatko-ohjelman.

Kannattaa huomata, että Leo Messi – ehkä maailman paras jalkapalloilija – saattaa olla Argentiinalta sivussa. Hän on harjoitellut viikolla rauhallisesti ja itsenäisesti, mutta avauspeli voi jäädä väliin.

Käsi käy taskulla?

Mikäli Messi on sivussa, Chile voi hyvin nousta pelattavaksi. Me keskitymme kuitenkin korttimarkkinaan, jossa 10Bet tarjoaa maukkaan kertoimen.

10Betin rajapyykki on 5,0 korttia (asian handicap) – panos takaisin tasan viidellä kortilla – ylipelin kertoimen ollessa 1,83. Vertailun vuoksi esimerkiksi Betsafen kerroin yli 5,5 kortille on 1,67.

Ottelulla on iso merkitys, sillä voittaja todennäköisesti voittaa myös lohkon. Luvassa lienee siis tiukkaa taistelua ja kovia kaksinkamppailuita.

Viimeksi joukkueiden kohdatessa MM-karsinnoissa varoituksia jaettiin kuusi, samoin kuin Copa America -finaalissa vuosi sitten.

Erotuomarit ovat ylipäänsä jakaneet turnauksessa avokätisesti kortteja. Ottelun päätuomari Daniel Fedorczuk on sitä paitsi kokematon tällä tasolla tuomittuaan enemmänkin U20-otteluita. Hän ei yleensä säästele lappuja.

Pelivalintamme onkin 5,0 korttia (asian handicap) 10Betin kertoimella 1,83.

UNIIKKI BONUS: Avaa pelitili 10Betille kumppanisivustomme Pelivihjeet.netin kautta ja lunasta 100 prosentin bonus 100 eurolle! Käytä koodia FIN100. Bonus normaalisti 50 prosenttia.

Vetovihje: Yli 5,0 korttia (asian handicap)
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: 10Bet (100 euron bonus Pelivihjeet.netin kautta)
Kohde sulkeutuu: Tiistain vastainen yö klo 05.00
TV / stream:  Viasat Sport Finland, Viaplay