Vetovihje: USA – Costa Rica 7.6.2016

Copa Americaa isännöivä Yhdysvallat hakee pakkovoittoa hävittyään avausottelunsa. Vastaan astelee Costa Rica Soldier Fieldillä.

BW eSports FI €100 welcome

Chicagon ottelu on isännille pakkovoiton paikka – jos on sitä toki Costa Ricallekin.

USA hävisi avauksensa Kolumbialle 0-2, joten jatkoon edetäkseen joukkue tarvitsee täyden pistepotin. Costa Rica ja Paraguay nimittäin tasasivat pisteet omassa avauksessaan.

Kertoimenlaatijat katsovat USA:n mahdollisuudet edetä jatkoon edelleen vahvoiksi, sillä kerroin on 1,90. Paraguayn jatkopaikan kerroin on 2,85 ja Costa Rican 3,00.

Ensimmäinen kulma isännille

Tämän ottelun vedonlyönnissä USA on selvä suosikki, sillä sen kerroin huitelee 1,80-1,85 paikkeilla. Me emme oikeastaan ota kuitenkaan kantaa siihen, kuka ottelun tänään voittaa. Sen sijaan käännämme katseet kulmalipulle.

USA lyönee ison vaihteen sisään heti alussa. Costa Rica saa tyytyä peruuttelemaan ainakin ottelun alkuosan, mutta toki voimasuhteet saattavat ottelun edetessä tasoittua.

Tilastollisesti Costa Rica luo suhteellisen vähän kulmia ja on voittanut vain yhden kuudesta viime ”kulmakisastaan”. USA:n tilanne on toinen joukkueen kerättyä enemmän kulmia useimmissa viime otteluissaan – kuten esimerkiksi avauksessa Kolumbiaa vastan.

Pelivalintamme: ensimmäinen kulma USA:lle pelataan 10Betille kertoimella 1,80.

UNIIKKI BONUS: Avaa pelitili 10Betille kumppanisivustomme Pelivihjeet.netin kautta ja lunasta 100 prosentin bonus 100 eurolle! Käytä koodia FIN100. Bonus on normaalisti 50 prosenttia.

Vetovihje: Ensimmäinen kulmapotku: USA
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: 10Bet (100 euron bonus Pelivihjeet.netin kautta)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikon vastainen yö klo 03.00
TV / stream:  Viasat Sport Finland, Viaplay