Vetovihje: Ranska – Romania 10.6.2016

Tästä se lähtee! Jalkapallon EM-kisojen turnausisäntä Ranska potkaisee kuukauden mittaiset kisat käyntiin kohtaamalla Romanian – selvänä ennakkosuosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Jos kisojen mestarikertoimista pitää jotakin päätellä, vastakkain ovat koko turnauksen ykkössuosikki vastaan neljänneksi viimeinen. Vain Unkari, Pohjois-Irlanti ja Albania on asetettu ennakkorankingissa Romanian alapuolelle. Myös nimetty Albania on tässä lohkossa, joten Romanialla on kuitenkin mahdollisuudet jatkoon, sillä sinne parhaat lohkokolmoset etenevät.

Lohkon kakkossuosikki on ilman muuta Sveitsi.

Ranskaa on hehkutettu siellä ja täällä, mutta aivan ongelmitta kisoihin valmistautuminen ei ole sujunut. Karim Benzema on, kuten tiedetään, sivussa seksiskandaalin takia. Turnaus jää väliin myös esimerkiksi Raphael Varanelta ja Lassana Diarralta.

Isännille pikku alkupalaa

Romanian menestysresepti on pitävä puolustus, sillä joukkue osaa ajaa bussin maalin tiiviisti eteen isoja maita vastaan. Toisaalta uskomme, että Ranskalla riittää kyllä tulivoimaa ampua pari reikää vastustajan onnikkaan.

Turnausisännillä on usein sujunut hyvin avausotteluissa, sillä heillä on yleisön tuki takanaan. Lisäksi areenat ja alustat ovat tuttuja.

Tällä kertaa kyse on myös merkittävästä tasoerosta. Nimetön Romania eteni kisoihin helposta karsintalohkosta – niin tosiaan, siitä kuuluisasta ”Huuhkajien unelmalohkosta”. Omissa soi vain kahdesti kymmenessä ottelussa, mutta toisaalta Pohjois-Irlanti oli lohkon ykkönen. Nyt vastus on aivan toista luokkaa.

Ranskan hyökkäysvoima tunnetaan, eikä nollan rikkomista tarvinne odotella toiselle puoliajalle. Pelivalintamme onkin Ranska -1,5 (asian handicap) Unibetin kertoimella 2,05.

Vetovihje: Ranska -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 10.6. klo 22.00
TV / stream:  Yle TV2 klo 20.30