Vetovihje: Albania – Sveitsi 11.6.2016

Lauantain ensimmäinen ottelu saattaa yhteen Albanian ja Sveitsin, jotka sulkevat A-lohkon avauskierroksen. Me haemme pelikohteen kulmalipulta.

BW eSports FI €100 welcome

Sulkakynä raapustaa historiankirjoihin uutta lukua, kun Albania osallistuu kaikkien aikojen ensimmäisiin EM-kisoihinsa. Kymmeniä tuhansia albaaneja on matkannut Ranskaan tukeakseen omiaan turnauksessa. He ottavat suuresta futisjuhlasta varmasti kaiken irti.

Albania taisteli Tanskan kanssa karsintalohkon kakkossijasta suvereenin Portugalin voitettua lohkon. Päätöskierroksen 3-0-voitto Armeniasta jätti Portugalille tappion kärsineen Tanskan taakse ja tuotti suoran kisapaikan ilman playoffia.

Sveitsi on jo tottunut arvokisakävijä ja lohkon kakkossuosikki turnausisäntä Ranskan perässä. Siinä mielessä supermotivoitunut Albania joutuu kovan haasteen eteen.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että kyseisessä maaottelussa nähdään ensimmäistä kertaa kaksi veljestä vastakkaisilla puolilla EM-kisoissa – Albanian Taulant Xhaka ja Sveitsin Granit Xhaka. Tämä tuo keskikentän vääntöihin oman lisämausteensa.

Sveitsi hallitsee

Vedonlyönnissä silmään pistää Albanialle laskettu kulmapotkujen rajapyykki, 3,5. Tämän alittumiselle Unibet antaa kertoimen 1,95, joka maistuu meille.

Pelinkuva on ennalta selvä: Sveitsi hallitsee ottelua ja pitää palloa, Albania sen sijaan joutuu puolustuskannalle. Sveitsin ryhmä on paitsi vastustajaa nimekkäämpi myös laadukkaampi. Albania ei karsinnoissakaan juuri mässäillyt kulmilla.

Pelivalintamme onkin Albania alle 3,5 kulmaa Unibetin kertoimella 1,95

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Albania alle 3,5 kulmapotkua
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 11.6. klo 16.00
TV / stream:  Yle TV2 klo 15.30