Vetovihje: San Jose – Pittsburgh 12.6.2016

Pingviineillä toinen ottelupallo

Kuudes Stanley Cup -finaali pelataan ensi yönä Suomen aikaa. Onnistuuko Sharks tasoittamaan voitot, vai nosteleeko Penguins kannua?

BW eSports FI €100 welcome

Hyödynnä ilmaisveto: Suomalaisten suosima Nordicbet tarjoaa 50 euron riskittömän avausvedon!

San Jose Sharks sai viidennestä finaalista sen, mitä halusikin. Joukkue oli Stanley Cup -finaaleissa jo 1-3-tappioasemassa, mutta Pittsburgh ei kyennyt tappamaan sarjaa kotikaukalossaan vaan taipui 2-4-kotitappioon. Nyt asetelma on yhtäkkiä aivan toinen ja Sharksilla on sauma lyödä voitot tasoihin.

Ratkaiseva seitsemäs finaali pelattaisiin Penguinsin kotona, mutta ensin Sharksin olisi hoidettava Game 6 kunnialla. San Jose on ollut kotonaan todella kova läpi kauden ja varsinkin nyt pudotuspeleissä.

Toisaalta Sharks hävisi edellisen kotiottelunsa 1-3, mutta nousu kuilun partaalta mukaan finaalisarjaan palautti varmasti itseluottamuksen kohdilleen. Momentum kääntyi jälleen länsirannikon puolelle.

Paluu Pittsburghiin edessä?

Terveystilanne on molempien joukkueiden kannalta hyvä. Toki Tomas Hertl missaa loppukauden polvivammansa takia, mutta Sharksilla riittää päteviä paikkaajia sentterin paikalle.

Vierailta jäävät edelleen sivuun Kevin Porter, Scott Wilson ja Trevor Daley. Pingviinit ovat kuitenkin pärjänneet ilman heitäkin.

Ensi yönä edessä onkin äärimmäisen jännittävä kiekkotaisto, jonka päätteeksi emme usko kannua vielä nosteltavan. Sharks sai kuitenkin hengen päälle ja on -kuten sanottua – kova kotijoukkue. Me lyömmekin polettimme likoon suoran kotivoiton puolesta Betsafen kertoimella 2,50.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, San Jose voittaa (60 min)
Kerroin:  2,50
Peliyhtiö:  Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Maanantain vastainen yö klo 03.00
TV / stream:   Viasat Sport Finland