Vetovihje: Turkki – Kroatia 12.6.2016

EM-kisojen kovatasoisin alkulohko käynnistyy sunnuntaina Turkin ja Kroatian välisellä kamppailulla. Parc des Princesillä on luvassa todennäköisesti avoin mittelö, jonka voittajasta meillä on vahva näkemys.

BW eSports FI €100 welcome

Espanja, Tsekki, Turkki ja Kroatia – siinä C-lohkon joukkueet ja kisojen kovatasoisin starttinelikko. Jokainen voi voittaa kenet tahansa, vaikka Espanja onkin ykkössuosikki perässään Kroatia, Turkki ja Tsekki – siis rankingin mukaan tässä järjestyksessä.

Joukkueiden karsinnat sujuivat hyvin. Turkki oli oman karsintansa kolmonen Tsekin ja Islannin jälkeen, mutta esimerkiksi Hollanti jäi taakse. Turkki kasvoi prosessin edetessä aloittaen vahvan kritiikin alla, mutta nousujohteisuus oli ilmiömäistä.

Myös Kroatia piti yllä korkeaa tasoa karsinnoissa. Saldo 6-3-1 riitti kakkossijaan. Hyökkäyspeli toimii erinomaisesti, ja yllätyspotentiaalia piisaa.

Kroatia voittaa

Kroatiaa on oman näkemyksemme mukaan aliarvioitu kertoimissa. Vaikka Turkki ei ole mikään turha joukkue, pisteenkin saaminen tästä kamppailusta on tiukassa.

Turkilla on pari isoa tähteä kuten Arda Turan, mutta kärki ei ole yhtä terävä kuin Kroatialla, jolla on heittää kehiin Luka Modric, Ivan Rakitic ja Mario Mandzukic.

Pelivalinnan riski saattaa piillä siinä, jos molemmat tyytyvät tasapeliin. Näemme kuitenkin, että Kroatian pitäisi voittaa liki puolet kohtaamisista, mikä tekee näin ollen sen kertoimen 2,20 (Betsafe) pelattavaksi.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Kroatia voittaa
Kerroin: 2,20
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 12.6. klo 16.00
TV / stream:  Yle TV2 klo 15.30