Vetovihje: Belgia – Italia 13.6.2016

Raikkaan röyhkeä nousukas Belgia kohtaa perinteikkään menestyjän Italian ottelussa, jota on luonnehdittu mediassa jopa kisojen ensimmäiseksi todelliseksi huippumittelöksi.

BW eSports FI €100 welcome

Ja sitä tämä kamppailu todella on.

Vastakkain asettuu kaksi maajoukkuetta, joilla riittää eväitä etenemään turnauksessa vaikka kuinka pitkälle. Belgian mestaruuskerroin on tällä hetkellä 12,00 ja Italian 18,00. Varsinkin ensin mainittu on vahva haastaja turnauksen ykkössuosikeille niin kertoimenlaatijoiden kuin ylipäänsä vedonlyöjien arvioissa ympäri maailmaa.

Belgia on kehittynyt ja kasvanut maajoukkueena hurjin harppauksin viime vuosina. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa esimerkiksi Fifa-rankingissa peräti kakkossijalla, vaikka Euroopasta epäilemättä löytyykin ainakin paperilla kovempia kestomenestyjiä.

Italian suuruuden päivät ovat toistaiseksi ohi, mutta rutiinia ja laatua ryhmästä ei puutu. Iso miinus on Marco Verattin poissaolo loukkaantumisen takia.

Haiskahtaa tasurilta?

Belgia on luonnollisesti suosikki ottelussa ja vaikuttaa materiaaliltaan laadukkaammalta (mukana muun muassa Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne ja Eden Hazard). Varsinkin hyökkäyspäästä löytyy tekijämiehiä.

Usein turnausten avausottelut ovat kuitenkin tiukkoja, ja niihin liittyy aina pientä tärinää ja jännitystä. Toisaalta Italian vahvuuksiakaan ei pidä aliarvioida. Karsinnoissa tappioita ei tullut yhtäkään, vaikka lohkossa oli mukana esimerkiksi kova Kroatia. Saldoksi jäi 7-3-0.

Ennalta ajatellen tasapeli voisi sopia molemmille joukkueille alkusaaliiksi. Siitä olisi hyvä ponnistaa seuraaviin otteluihin Irlantia ja Ruotsia vastaan – niiltä pisteitä lienee luvassa enemmän.

Belgian valmistavat ottelutkaan eivät menneet aivan nappiin. Keskinkertaista Norjaa vastaan 1-2-tappioasema kääntyi vasta toisella puolikkaalla 3-2-voitoksi, ja sitä isompana floppina saattoi pitää 1-1-tasuria Suomen (!) kanssa.

Kaikki puhuukin tasaisen mittelön puolesta, joten tasapeli voi hyvin toteutua. Betsafe tarjoaa rististä kertoimen 3,10.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: 1×2, tasapeli
Kerroin: 3,10
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 13.6. klo 22.00
TV / stream:  Yle TV2 klo 21.30