Vetovihje: Argentiina – Bolivia 14.6.2016

Argentiinan jatkopaikka Copa Americassa on jo varmistunut ennen ensi yönä Suomen aikaa pelattava Bolivia-ottelua. Me olemme löytäneet kamppailusta silti maistuvan pelikohteen.

BW eSports FI €100 welcome

Copa American ennakkosuosikki Argentiina on pitänyt kiinni siihen asetetuista odotuksista. Avauksessa kaatui Chile lukemin 2-1 ja sen jälkeen Panama murskaluvuin 5-0. Lohkovoitto on siis käytännössä varma, sillä vain tappio tässä ottelussa ja maalieron selvä heikkeneminen voisivat pudottaa joukkueen kakkoseksi.

Tällainen skenaario on kuitenkin epätodennäköinen, sillä Chilen maaliero on kuusi maalia huonompi ja Panamallakin kymmenen. Viimeksi mainitut muuten kohtaavat kaksi tuntia ennen tämän ottelun avauspotkua.

Bolivian jumbosija ei yllätä, sillä jalkeilla on heikoin ryhmä vuosiin. Joukkue hävisi avausottelunsa 1-2-lukemin Panamalle, ja toivo jatkopaikasta kuihtui käytännössä jo tuohon tappioon. Chileä vastaan tappio tuli samoin numeroin, mutta esitys oli selvästi parempi. On kuitenkin selvää, että itseluottamus on pohjalukemissa kahden tappion jälkeen.

Vaihdosta valokeilaan

Olemme löytäneet otteluun mainion pelikohteen muhkealla kertoimella ajatellen sitä, että moni Argentiinan avauskokoonpanon pelaaja avaa ottelun todennäköisesti penkillä. Yhtäältä heitä lepuutetaan ratkaisupelejä varten, mutta toisaalta heitä myös vaihdetaan sisään, jotta pelituntuma pysyisi yllä. Tällaisia nimiä ovat ilmeisimmin ainakin Gonzalo Higuaín ja Sergio Agüero.

Myös Leo Messiä on ajettu hitaasti sisään turnaukseen, joten hänkin on mahdollinen sisään vaihdettava pelaaja. Ennakkotiedot ovat vaihdelleet sen suhteen, aloittaako Messi penkillä vai kentällä. Messin on sanottu potevan pikkuvammoja, mutta toisaalta 30 minuutin peliaika tuotti hänelle hattutempun Panamaa vastaan. Onkin hyvin mahdollista, että Messi vaihdetaan sisään kesken ottelun ja hän saa peliaikaa puoliajan verran.

Pelivalintamme onkin poikkeuksellinen: sisään vaihdettu pelaaja onnistuu maalinteossa Betsafen kertoimella 4,50.

Avaa pelitili Betsafelle ja hyödynnä 150 euron bonus!

Vetovihje: Kentälle vaihdettu pelaaja tekee maalin
Kerroin: 4,50
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikon vastainen yö klo 05.10
TV / stream:  Viasat Sport Finland