Vetovihje: Venäjä – Slovakia 15.6.2016

Venäjä ja Slovakia kohtaavat keskiviikon mielenkiintoisessa iltapäiväkamppailussa, kun B-lohkon toinen kierros polkaistaan käyntiin. Slovakit tarvitsevat kipeästi voittoa, mikä lupailee maaleja.

BW eSports FI €100 welcome

Tätä voi pitää Slovakian kannalta otteluna, josta pisteitä olisi tultava, koska avausottelu Walesia vastaan tuotti pettymyksen. Avauspuolisko oli katastrofaalinen, vaikka toinen puoliaika olikin parempi. Slovakia oli hienoinen ennakkosuosikki, mutta tuloksena oli lopulta 1-2-tappio.

Nyt joukkueen pitäisi yltää vähintään tasapeliin pitääkseen yllä haaveita jatkopaikasta. Mieluiten Slovakia tarvitsisi täyden potin, koska päätösottelussa vastaan asettuu lohkon jätti Englanti.

Venäjä käynnisti kisat hyvin niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Englantia vastaan lopputulokseksi kirjattiin 1-1, vaikka tasoitus syntyikin vasta lisäajan toisella minuutilla. Venäjän esitys oli yllättävän kova.

Vähämaalistako?

Vedonlyönnin suhteen käännämme katseet maalimäärään, sillä Slovakian pakkotilanne lisää nähdäksemme ylipelin todennäköisyyttä. Kumma kyllä, kertoimenlaskijat odottavat kuitenkin vähämaalista ottelua.

Slovakian Wales-ottelussa tasan kahden maalin ”rajakerroin” oli niinkin matala kuin 1,75. Niitä nähtiin kuitenkin mainitut kolme, ja olisi voitu nähdä enemmänkin. Peli oli todella avointa.

Nyt Slovakian on vieläpä pakko nostaa miehitystään hyökkäyssuunnassa tuloksen perässä. Venäjän puolestaan ei tarvitse keskittyä puolustamaan yhtä kurinalaisesti kuin Englantia vastaan. Siksi näemme maaliodotusarvot selvästi koe kertoimenlaskijoita korkeampina.

Yli 2,0 maalista on tarjolla muun muassa ComeOnin kerroin 1,83, joka on iltapäivän pelivalintamme.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta markkinoiden isoin, jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,84
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 15.6. klo 16.00
TV / stream:  Yle TV2, klo 15.30