Vetovihje: Tšekki – Kroatia 17.6.2016

Perjantain keskimmäisessä ottelussa kättä vääntävät Tšekki ja Kroatia. Ensin mainitun olisi käytännössä pakko yltää pisteille – altavastaajan asemasta huolimatta.

BW eSports FI €100 welcome

Tšekki pelaa siis veitsi kurkulla. Yksi myöhäinen takaisku Espanjaa vastaan EM-avauksessa tarkoittaa sitä, että pisteitä olisi tultava Kroatia-ottelusta. Muuten unelman jatkoonpääsystä voi kaivaa kuoppaan.

Tšekki pelasi ihan asiallisesti avauksessaan, mutta lopun herpaantuminen saattoi käydä kalliiksi. Toisaalta on sanottava, että Tšekki elää pitkälti taannoisen (paremman) maineen ja menestyksensä varassa.

Parit kisat takaperin Milan Barosin loiston vuosina joukkue olikin huipputason vastus kelle tahansa. Noista ajoista on kuitenkin vierähtänyt tovi, ja taso on pudonnut alaspäin.

Oletko jo tutustunut toisen kotimaisen veikkausyhtiön Pafin EM-kampanjoihin? Löydät ne täältä!

Kroatialla terävä kärki

Siinä missä Tšekki on heikentynyt, Kroatian trendikäyrät sojottavat aivan eri suuntaan. Joukkueen keskikenttä ja hyökkäys ovat erittäin vahvoja, mistä pitävät huolen muiden muassa Luka Modric, Ivan Rakitic ja Mario Mandzukic.

Parhaana päivänään Kroatian pelin taso on todella korkealla. Väkevä avaus Turkkia vastaan tuotti 1-0-voiton Modricin unelmamaalilla, ja joukkue voi yltää vielä pitkälle näissä karkeloissa.

Perjantai-illan ottelu Saint-Etiennessä on ennalta tarkastellen siis Kroatian heiniä. Kun Mark Clattenburg puhaltaa pelin käyntiin, kroatit todnenäköisesti heiluttavat tahtipuikkoa heti alusta lähtien.

Pelivalintamme onkin kakkonen Unibetin kertoimella 2,02.

Avaa pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Kroatia voittaa
Kerroin: 2,02
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 17.6. klo 19.00
TV / stream:  Yle TV2 klo 18.35