Vetovihje: Argentiina – Venezuela 18.6.2016

Sunnuntain vastainen yö tarjoaa kaksi puolivälierää Copa Americasta. Näistä toisessa kohtaavat Argentiina ja Venezuela. Ei liene vaikeaa arvata, kumpi on suosikki…

BW eSports FI €100 welcome

Kaksi voittoa ja tasapeli, eikä Venezuela siltikään kyennyt voittamaan C-lohkoa. Esitykset olivat joka tapauksessa ilmiömäisiä. Voitot irtosivat Jamaikasta ja Uruguaysta tasurin tultua Meksikoa vastaan. Kaksi viimeksi mainittua ovat paperilla selvästi kovempia kuin Venezuela.

Argentiina otti jatkopaikan odotetusti ja ilman ongelmia. Saldoksi jäi kolme voittona yhtä monesta ottelusta (Chile, Panama ja Bolivia). Maalieroksi muodostui vakuuttava 10-1, eikä Leo Messi edes ollut avauskokoonpanossa yhdessäkään ottelussa.

Viimeksi 3-0-voitto

Lohkovaiheen esitysten perusteella Venezuelan mahdollisuuksia ei voi tietenkään tyrmätä suoralta kädeltä. Silti Argentiinaa voi pitää paria pykälää parempana ennakkoarvioissa.

Kaksikon välillä on tasoeroa, sillä Argentiinalla on useita loistopelaajia ennen kaikkea hyökkäyksessä. Raporttien mukaan Messikin on toipunut pikkuvammoistaan. Se on joukkueelle todella hyvä uutinen.

Viimeksi joukkueiden kohdatessa Argentiina voitti 3-0. Pitemmällä aikavälillä voittoja on peräti 12/13. Nyt voimasuhteet ovat ehkä tasaisemmat, mutta kuinka pitkään Venezuela jaksaa suorittaa taitojensa ylärajoilla?

Pelivalintamme on Argentiina -1,5 maalia (asian handicap) 24hBetin kertoimella 1,88.

Avaa pelitili 24hBetille ja hyödynnä 50 euron bonus!

Vetovihje: Argentiina -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: 24hBet (50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntain vastainen yö klo 02.00
TV / stream:  Viasat Sport Finland