Vetovihje: Islanti – Unkari 18.6.2016

F-lohko on ollut toistaiseki yllätysten lohko. Altavastaajiksi katsotut Islanti ja Unkari ylsivät nimittäin molemmat pisteille avauksissaan. Kumman pistesaalistus jatkuu tänään, vai jatkuuko molempien?

BW eSports FI €100 welcome

Portugali ajoi Islannin todella ahtaalle ja omi pallon itselleen, mutta silti Islanti onnistui punnertamaan itselleen 1-1-tasapelin. Kisoja edeltäneet harjoitusottelut jättivät Islannista hiukan epävarman kuvan, mutta karsinnoissa nähty taso näyttäisi sittenkin pysyneen yllä. Islantilaisten maalista vastasi Birkir Bjarnason 50. minuutilla.

Unkari vastasi sitäkin isommasta yllätyksestä, kun karsintojen komeetta Itävalta kaatui 2-0. Puolustuspeli toimi erinomaisesti, ja hyökkäyspeli oli terävää.

Kuka olisi osannut odottaa kaksikolta tällaisia esityksiä? Ei kovinkaan moni.

Ylipeli houkuttaa

Nyt Islanti ja Unkari pelaavat jatkopaikasta. Islannille voitto tarkoittaisi sitä, että se olisi toinen jalka jatkossa. Unkari puolestaan sinetöisi voitolla paikkansa satavarmasti pudotuspeleissä.

Ennalta vaikuttaakin siltä, että molemmat joukkueet haluavat lyödä ison vaihteen päälle heti alussa. Samaa kurinalaista puolustuspeliä ei liene enää luvassa kuin avausotteluissa, koska vastustajakaan ei ole samaa tasoa.

Molemmat lähtevät otteluun hyvällä itseluottamuksella, mikä saattaa näkyä myös tulostaululla. Uskommekin siihen, että ottelussa nähdään vähintään kaksi maalia. ComeOn antaa yli 2,0 maalista (asian handicap) kertoimen 2,02. Panos palautuu tasan kahdesta maalista.

2-1/1-2?

Avaa pelitili ComeOnille ja hyödynnä markkinoiden muhkein, jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,0 maalia
Kerroin: 2,01
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 18.6. klo 19.00
TV / stream:  Yle TV2 klo 18.35