Vetovihje: Sveitsi – Ranska 19.6.2016

Sveitsi kohtaa turnausisäntä Ranskan A-lohkon kolmoskierroksen ottelussa, jossa kertoimenlaskijoiden arviot heittävät kulmapotkujen osalta omistamme. Tähän saumaan iskemme.

BW eSports FI €100 welcome

A-lohkon ennakkosuosikit ja tämänhetkiset kakkonen Sveitsi ja ykkönen Ranska iskevät yhteen lohkovaiheen päätösottelussa. Jos potti menee jakoon, molemmat menevät varmasti jatkopeleihin samoilta sijoilta.

Jos Sveitsi häviää Romanian voittaessa samalla Albanian, alppimaan edustajat saavat toivoa olevansa parhaiden kolmosten joukossa. Vasta ottelu näyttää, millaista tulosta joukkueet lähtevät hakemaan. Onko esimerkiksi Ranska tyytyväinen tasapeliin, vai haluaako joukkue hemmotella kotiyleisöään jälleen voitolla?

Ranska on voittanut jo kaksi kahdesta, mutta toisaalta kannattajia on pidetty pitkään jännityksessä. Romaniaa vastaan 2-1-osuma syntyi 89. minuutilla ja 1-0 Albaniaa vastaan 90. minuutilla ennen lopullista niittiä.

Jälleen vähän kulmia?

Ristin olisi voinut poimia korkealla kertoimella pari päivää sitten, mutta nyt se on pudonnut kolmen kieppeille, joten löysät on kuorittu pois. Me jätämmekin 1×2-kohteen väliin, mutta kuten sanottua, tasapeli tyydyttäisi todennäköisesti molempia.

Ja koska näin on, tempokaan tuskin nousee ottelussa kovin korkeaksi. Joukkueet ehkä enemmänkin tarkkailevat vastustajan aloitteita turhia riskejä vältellen kuin hakevat osumia hampaat irvessä. Palloa kierrätettäneen enemmän boksin ulkopuolella ja ylipäänsä alueilla, joilla vastustajan prässi on kevyempi.

Maalimarkkinan alipelilukemat eivät meitä kuitenkaan houkuttele, vaan pelikohde haetaan kulmalipulta. Oma ennusteemme ja aiemmat tilastot nimittäin lupailevat ”kulma-underia”. Neljästä ottelusta, joissa kaksikko on esiintynyt, kolme on tuottanut enintään kymmenen kulmaa. Yhdessä niitä tuli 11.

Alle 10,5 kulmaa pelataan Bet1234:n kertoimella 1,90. Vertailun vuoksi esimerkiksi Unibet antaa kertoimeksi vain 1,66.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron bonus!

(* Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Alle 10,5 kulmapotkua
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 19.6. klo 22.00
TV / stream:  Yle TV2 klo 21.30