Vetovihje: Ukraina – Puola 21.6.2016

EM-kisoissa odotukset pettäneen Ukrainan jatkohaaveet ovat todella ohkaiset. Puola lähteekin C-lohkon päätöskierroksen otteluun suosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Ukrainan esitys Saksaa vastaan avauksessa oli lupaava 0-2-tappiosta huolimatta. Tämän jälkeen keltapaitojen odotettiin jyräävän Pohjois-Irlannin ylitse, mutta tuloksena oli tappio identtisin lukemin. Peli oli täydessä takalukossa, sillä erinomaisia maalipaikkoja jäi hyödyntämättä ja vastustaja rynni edelle.

Nyt Ukrainalla on vielä pienet pudotuspelisaumat, mutta kolmoskierroksen ottelusta olisi tultava täysi pistepotti ja muiden olisi pelattava suotuisasti.

Puola onnistui Pohjois-Irlantia vastaan paremmin. Punavalkoiset hallitsivat 90 minuuttia totaalisesti, mutta lukemiksi jäi silti ”vain” 1-0. Parin kolmen maalin voitto olisi kuvannut pelin voimasuhteita enemmän. Saksaa vastaan tuli maaliton tasapeli loistavan esityksen jälkeen. Puolaa voidaan pitää ehdottomasti jopa kisojen terävimmän kärjen haastajana.

Pelaamisen arvoinen kakkonen

Aivan kuten C-lohkon toisessa ottelussa Pohjois-Irlannin ja Saksan välillä, tässäkin ottelussa on selvä suosikki: Puola. Me uskoimme joukkueeseen jo ennen turnauksen alkua ja uskomme yhä.

Ukrainan tasoista joukkuetta vastaan Puolan ei tarvitse liiemmin peruutella, jolloin myös Robert Lewandowskin taidot pääsevät oikeuksiinsa. Mikäli Ukrainan esitys on samaa luokkaa kuin Pohjois-Irlantia vastaan, luvassa voi olla rumakin tappio.

Kerroin on ollut aavistuksen laskussa, joten nyt on aika iskeä kiinni. Betsafen tuplakerroin on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Puola voittaa
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 21.6. klo 19.00
TV / stream:  Yle TV2 tai Yle Fem klo 18.30