Vetovihje: Islanti – Itävalta 22.6.2016

F-lohkossa kaikilla neljällä on vielä saumat jatkoon, eikä asetelma voisi olla jännittävmpi. Me haemme Islannin ja Itävallan ottelusta pelikohteen kertoimella 1,74.

BW eSports FI €100 welcome

Islanti on hurmannut otteillaan koko jalkapalloilevan Euroopan. Pieni, reilun 300 000 asukkaan saarivaltio on osoittanut, että menestys lohkovaiheessa ei ollut vahinko. Joukkue on onnistunut välttämään tappion molemmissa alkulohkon otteluissaan Portugalia ja Unkaria vastaan olkoonkin, että molemmat päättyivät tasan.

Tällä hetkellä Portugali jakaakin kakkossijan Portugalin kanssa.

Itävallalta olisi voinut toivoa enemmän. Joukkue oli äärimmäisen vahva karsinnassa, mutta lopputurnauksessa peli ei ole klikannut yhteen. Avauksessa Unkaria vastaan tuli yllättävä 0-2-tappio, mitä seurasi maaliton tasapeli Portugalia vastaan. Jälkimmäisessä Itävalta oli pahasti jyrän alla, mutta Portugalin tehottomuus toi pisteen.

Islannilta on sivussa Alfred Finnbogason kahden varoituksen myötä, mutta hän ei ole ollut avauksessa vielä kummassakaan ottelussa, joten vaikutus on pieni.

Islanti voi yllättää

Itävalta on toki paperilla vahvempi, mutta Islannilla on kaikki mahdollisuudet yllättää.

Islannin yhteispeli toimii mainiosti, ja joukkue pystyy haastamaan tällä hetkellä käytännössä minkä tahansa maajoukkueen Euroopassa. Taistelutahdon sai Portugalikin kokea. Islannille sopii hyvin asema, jossa joukkue joutuu puolustamaan ja vastustaja määrää tahdin.

Itävalta jahtaa voittoa ja puskee hyökkäyksiä kohti Islannin päätyä, mikä lisää takaiskujen mahdollisuutta vastahyökkäyksiin kykenevää vastustajaa vastaan. Itävaltaa vastaan puhuu sekin, että Bayern Münchenin tähti David Alaba ei ole yltänyt lainkaan omalle tasolleen.

Itävalta ei selviä tänään helpolla, sillä joukkueen kone on yskinyt pahasti molemmissa otteluissa. Unkaria vastaan joukkueen peli ei kulkenut, ja puolustus oli tuuliajolla. Portugalia vastaan Itävallan pelastivat tolpat, veskari Robert Almer ja vastustajan tehottomuus.

Islanti +0,5 maalia (asian handicap) pelataan ComeOnin kertoimella 1,74.

Avaa pelitili ComeOnille ja hyödynnä markkinoiden isoin, jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Islanti +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,74
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 22.6. klo 19.00
TV:  Yle TV2 (tai Yle Fem) klo 18.30