Vetovihje: Ruotsi – Belgia 22.6.2016

Belgia-ottelu on Ruotsille ja sen supertähdelle Zlatan Ibrahimovicille mitä ilmeisimmin viimeinen EM-kisoissa. Meillä on tarjota keskiviikon myöhäisotteluun kaksikin pelivihjettä.

BW eSports FI €100 welcome

Ruotsissa hypetys oli kova EM-kisojen alla, mutta innostus laantui suurilta osin heti avausottelun jälkeen. Erik Hamrénin miehistö on suoriutunut kisoissa pahasti alle odotusten.

Avausottelu Irlantia vastaan tuotti sentään 1-1-tasapelin (kiitos Irlannin oman maalin), vaikka sinikeltaisten esitys oli surkea. Italiaa vastaan suoritus oli jo parempi, mutta tuloksena oli viime hetkien takaiskun myötä katkera 0-1-tappio. Tuloksena siis yksi piste kahdesta ottelusta, mutta mikä huolestuttavinta: Ruotsi ei ole laukonut vastustajan maalia kohti kertaakaan kahdessa ottelussa!

Belgia aloitti kisat huonosti ja hävisi 0-2 Italialle. Otteet jättivät ilmoille useita kysymysmerkkejä, mutta toisaalta voitokas Irlanti-ottelu tarjosi paljon vastauksia. Loppulukemat 3-0 palauttivat uskon joukkueeseen.

Ensimmäinen pelivalintamme on siis Belgian voitto Unibetin kertoimella 1,85.

Veskareille retkituoli mukaan

Nolla kutia vastustajan maalia kohti – siis kahdessa ottelussa – on käsittämättömän heikko saldo. Tekopaikkoja ei ole kerta kaikkiaan saatu aikaiseksi, ja joukkuetta on vaivannut totaalinen ponnettomuus hyökkäyskolmanneksella.

Jos Belgia siis sattuisi saamaan aikaisen johto-osuman, joukkue voi hyvin ryhtyä varmistelemaan johtoaan, mikä vaikeuttaa Ruotsin hyökkäystyöskentelyä entisestään.

Maalivahdit ovat saaneet olla rauhassa molempien joukkueiden neljässä otteluissa ylipäänsä. Vetoja maalia kohti on nähty seuraavasti: 4, 3, 7, 9.

Jäätäisiinkö siis nytkin alle 8,5 laukaukseen maalia kohti? Tähän uskomme Unibetin kertoimella 1,72.

Avaa pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron bonus!

Vetovihjeet: 1×2 kakkonen, Belgia voittaa
Alle 8,5 laukausta maalia kohti
Kertoimet: 1,85
1,72
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 22.6. klo 22.00
TV:  Yle TV2 (tai Yle Fem) klo 21.30