Vetovihje: Unkari – Portugali 22.6.2016

Jatkopaikkansa jo varmistanut Unkari yrittää heittää kapuloita yhä voitottoman Portugalin rattaisiin. Me emme kuitenkaan usko, että yritys onnistuu.

BW eSports FI €100 welcome

Yhdellä pisteitä yllätyksellisen paljon, toisella yllätyksellisen vähän. Näin voidaan summata tämän taisteluparin esitykset ennen keskiviikkoiltana pelattavaa lohkovaiheen kierrosta.

Unkari pelasi loistavasti Itävaltaa vastaan, ja tuloksena oli odottamaton 2-0-voitto. Lopputulos oli joka tapauksessa aivan oikeutettu ja kuvasi pelitapahtumia. Islantia vastaan Unkari tasoitti päätöslukemiksi 1-1 loppuminuuteilla. Ja koska F-lohkon muissa otteluissa on pelattu sopivasti ristiin, Unkarilla on näpeissään jatkopaikka.

Portugali on hallinnut molempia otteluitaan suvereenisti niin Islantia kuin Itävaltaakin vastaan. Silti molemmista otteluista jäi käteen vain tasapeli. Joukkuetta vaivasi totaalinen tehottomuus, ja varsinkin Itävalta olisi pitänyt voittaa. Tolpat olivat kuitenkin tiellä, ja Cristiano Ronaldo missasi rankkarin. Pelitapahtumiin nähden oikeutettu tulos olisi ollut 2-0 tai 3-0.

Kolmas kerta toden sanoo

Nyt Portugalin on saatava mukaansa tulos, joka vastaa peliesitystä. Sopivampaa vastusta tähän kohtaan voisi tuskin toivoa, sillä Unkari on jo valmiiksi jatkossa. Toki Unkari haluaa varmistaa sijoituksensa kärkikaksikossa, mutta on aivan selvää, että joukkueella on sulattelemista jo varmistuneessa jatkopaikassakin.

Ja vaikka esitys Itävaltaa vastaan oli hyvä, Unkari ei ole siltikään oikein vakuuttanut. Uskommekin, että jatkopeleissä tie nousee pystyyn hyvin nopeasti.

Portugalille maalinteko on tuottanut isoja ongelmia, ja joukkueesta jäänyt puuttumaan se jokin. Tekopaikkoja on pedattu Cristiano Ronaldolle, mutta tehottomuus on vaivannut ja mies on yhä ilman maaleja. Kolmatta kertaa Portugali ei kuitenkaan enää kompastu, vaan supermotivoitunut ja kostonhaluinen joukkue tekee kaksikon välisen tasoeron selväksi.

Pelivalintamme on Portugali -1,0 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,73. Panos palautuu tasan yhden maalin voitolla.

Avaa pelitili ComeOnille ja hyödynnä markkinoiden isoin, jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Portugali -1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,73
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 22.6. klo 19.00
TV:  Yle TV2 (tai Yle Fem) klo 18.30